Main Page Sitemap

Arriva reizen met korting


arriva reizen met korting

en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Dat slaat helemaal nergens. Arriva scholierenabonnementen, voor wie, scholieren in de leeftijd 12 t/m 18 jaar. Provincie Limburg, reizen in de daluren met 20 korting op de bussen in Limburg en 40 korting op de treinen in Limburg. Provincie Fryslân, Groningen en Drenthe, dal Voordeel Noord-Nederland. Om naar school te gaan, te shoppen, of naar vrienden. Waddeneilanden - Ameland, Terschelling Vlieland. Arriva zal deze persoonsgegevens uitsluitend aanwenden voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en vindt het van essentieel belang dat Arriva zich in alle gevallen houdt aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Daar waar uitzonderingen gelden, staat dit vermeld in de voorwaarden.

Plan je reis op en klik onder het reisadvies. Plan je reis op en klik onder het reisadvies op Abonnementen voor deze reis. Meer info bestellen - Altijd. Alle altijd korting abonnementen van, arriva in een handig overzicht.

Bevestigen, analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren. Bij het stoppen van het recht op je Studentenreisproduct. Geldig op het hele traject Venlo-Nijmegen in de bussen van Arriva. . Prijs 2019, provincie Fryslân, Groningen en Drenthe 25,00 per jaar. In de Qliners 304 en 314. Arriva: Dalvrij deal, let op! Geldig: In alle Arriva stads-, streek- en buurtbussen in Noord-, Zuidwest- en Zuidoost Fryslân. Minimaal 10 km, in de daluren (verschilt per regio).

Wil je weten of een ander (Arriva-)abonnement wellicht interessant voor je is, kijk dan in onze webshop. Abonnementen die voor die datum aangeschaft zijn, mogen nog gebruikt worden tot einde looptijd. Zoomniveau) op in een cookie. Informatie over Arriva Vrij Reizen en Arriva Dalvrij Deal abonnement. 168.680, arriva Altijd Vrij Fryslân Stad en Streek 12-18 jaar 85 850, arriva Altijd Vrij Fryslân Stad, Streek en Qliner volw. Arriva en overige vervoerders, de Arriva abonnementen kun je alleen gebruiken bij Arriva. Ben je 60 jaar of ouder en heb je een Dal Voordeel, Altijd Voordeel of een Voordeelurenabonnement van NS?

Dal Voordeel Limburg Trein en Bus - Arriva Webshoparriva reizen met korting


Sitemap