Main Page Sitemap

Meereizen korting studenten ov


meereizen korting studenten ov

gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Koppelen, als je je gegevens doorgeeft, dan kun je het studentenreisproduct aan je persoonlijke. OV -chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Ov hoeveel korting meereizen met studenten ov -chipkaart te laden. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Maandag t/m vrijdag: niet geldig tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur. Ov -chipkaart anders niet weet of hij met korting mag reizen. Samenreiskorting voor de terugreis Reist u ook weer samen terug?

Korting zalando 10, Korting ipad air 2 cover apple, Hema.nl foto kortingscode,

Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Dit is nodig omdat. Dan kunt u Samenreistickets kopen. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Klik op 'Akkoord' en houd.

Reist u dus met iemand mee die 3 mensen met korting mee mag nemen? Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Houd uw OV -chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Is het ook mogelijk om met de studentenkaart of de kortingskaart 3 mensen met 40 korting te laten meereizen?


Sitemap