Main Page Sitemap

Korting openluchtmuseum met abonnement burgers zoo


korting openluchtmuseum met abonnement burgers zoo

(gebruikt paswoord ikwilfietsenmetkmda op /kmda om de gratis ritten te verkrijgen). Met je abonnement naar ZOO Serpentarium Blankenberge. Van Zus Jet / in museumwinkel entree bij aankopen boven 5 euro en niet op aanbiedingen en postzegels op vertoon VriendenMuseumkaart.c.m. Daarnaast biedt deze kaart u ook allerlei extra voordelen. Naast onbeperkte toegang tot ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael geniet je met je ZOO abonnement van een karrevracht aan voordelen. Voor maar een paar euro meer heb je een. Opgelet: kinderen jonger dan drie jaar en groter dan 1m moeten ook een ZOO-Planckendael abonnementskaart kunnen voorleggen (deze is te verkrijgen op aanvraag bij onze ledendienst of via ) Bobbejaanland (Lichtaart 50 korting op het volwassentarief, geldig bij aankoop van een toegangsticket aan de kassa. Vroege vogels genieten trouwens ook tot 10u voor slechts 3,60 van een verse croissant en een heerlijk kopje koffie, thee of chocolademelk in restaurant Savanne (ZOO Antwerpen) of Toepaja (ZOO Planckendael). Vanaf 20 personen normaal 20,50.p.

Abonnementen Burgers' Zoo in Arnhem
Burgers Zoo kortingscode: 30 10 korting in januari 2019
Burgers Zoo korting - 25 korting in januari 2019
Prijzen Burgers' Zoo in Arnhem
Korting met een Burgers Zoo abonnement

Tijdens de normale openingsuren 365 dagen welkom om 9u in plaats van 10u. Het ZOOmagazine gratis in de bus. Lees hier meer over de voordelen van een abonnement. 10 korting in onze restaurants, je proeft, nipt en geniet 10 voordeliger* in alle horecapunten van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. De kaart is immers geldig voor spruiten tot en met 17 jaar. Alle informatie over abonnementen, groepsprijzen. In het volgende scherm vul je de gegevens in van alle leden. Bij de kassa kunt u een parkeerkaart à 6,00 kopen.

Showmodel korting
Met korting naar sauna sare
Tickets boudewijn seapark korting
Efteling kortingscode gezinsbond

Ook ZOO Serpentarium Blankenberge brengt je dichter bij de dieren. In onderstaand overzicht vind je de ticketprijzen en kortingen voor toegang tot. Plopsaland (De Panne). Nieuws heet van de naald, wil je het nieuws nog verser? Burgers' Zoo in Arnhem. Voor onze fiere grootouders mét een ZOO abonnement hebben we een aantrekkelijke formule uitgedokterd: de kleinkinderkaart. Zo kan je tien keer langskomen met én kleinkind, of én keer langskomen met tien kleinkinderen. Droom je ervan oog in oog te staan met een korenslang? Niet geldig op verhuur, jetons voor draaimolen, postzegels, boeken, media, service artikelen en promoties. Als abonnee geniet je van 10 korting op al je aankopen in onze shops. Grote kleinkinderen, het woord kleinkind mag je trouwens erg ruim nemen. Deze korting wordt berekend en afgerond per artikel en is niet van toepassing in de automaten.

Korting openluchtmuseum met abonnement burgers zoo
korting openluchtmuseum met abonnement burgers zoo


Sitemap