Main Page Sitemap

Voordeelurenkaart meereizen met korting


voordeelurenkaart meereizen met korting

om zonder toeslag te reizen. Je mag alleen meereizen met iemand van 12 jaar en ouder. De reacties kunnen betrekking hebben op de eerdere actie. Met deze actie reist én persoon met een normaal treinkaartje en mag de tweede persoon mee voor 4 euro. Dat betekent dat de reis op maandag t/m vrijdag niet mag starten tussen 6:30 9:00 uur en tussen 16:00 18:30 uur.

Je hebt dan het meereiskaartje helemaal niet nodig (sterker nog, aangezien. Dit artikel is eerder verschenen (november 2017 maar is nu aangepast naar de actie Treinpakkers april / mei 2018. Je mag als betalende reiziger én reiziger meenemen met een meereiskaartje. Reiziger 2: Checkt in- en uit met het meereiskaartje, en dus niet met zijn ov-chipkaart. Niet te combineren met actietreinkaartjes. Voltarief e-ticket, abonnement (voordeelurenkaart, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Dal Vrij, etc.).

Een kaartje dat je koopt op het station bij de automaat. Tot en met kun je bijvoorbeeld een meereiskaartje kopen voor 4 euro. Per betalende reiziger mag er én iemand meereizen voor 4 euro. Check je reis in onze prijsvergelijker, en ontdek welk treinkaartje het goedkoopst. Alleen te gebruiken voor reizen binnen Nederland. Alleen tussen Schiphol Rotterdam.v. In onze prijsvergelijker ontdek je de beste deals voor jouw reis. Het is én wegwerpkaartje die je op twee verschillende dagen mag gebruiken. .


Sitemap