Main Page Sitemap

Juliana toren korting anwb


juliana toren korting anwb

voor een dagje pretpark. Wel moet je bij Uitjekrant 1,50 euro administratiekosten betalen. Het ritje duurt slechts 10 minuten. Dat komt neer op een korting van. Supermarktacties pretparken, ook bij supermarkten, zoals de Lidl, Albert Heijn, plus of Jumbo kun je regelmatig meesparen voor korting op pretparken. Je hoef alleen een account aan te maken en dan kun je direct meebieden. Houd er bij een veiling altijd rekening mee dat je, bij het winnen van een veiling, nog 5 administratie- of veilingkosten moet betalen. De achtbaan gaat niet over de kop, maar is voor de kleine bezoekers dankzij de snelheid van de karretjes toch spannend genoeg. Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog én groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.juliana toren korting anwb

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Juls Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan!

Met korting naar de, julianatorenjuliana toren korting anwb

Daarom kwamen er na de jaren 50 flink wat attracties bij. Heb je albelli korting kalender al eens mee geboden op de veiling? Met een beetje geluk loopt je korting op tot 70 of soms wel meer. Via de veiling scoor je vaak flinke korting op een dagje pretpark. Het pretpark, met mér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Juls Rollerskates.

juliana toren korting anwb


Sitemap