Main Page Sitemap

Korting duinrell en tikibad


korting duinrell en tikibad

t/m maart 2019, duinrell kortingscode: 4 korting op een ticket. Wat dacht je korting fonq nl bijvoorbeeld van een zomerabonnement voor maar 59,95? Uitbreiden deed het park ook met de toevoeging van kleinschalige overnachtingsmogelijkheden, kleine attracties en een openluchtzwembad. Pak deze korting, bestel je ticket online om te profiteren van de korting. Pak deze codej6p6, geldig t/m januari 2019, duinrell kortingscode voor 4 korting. Nog meer waterplezier beleef je in de Splash. In de rustige Lazy River kun je lekker even ontspannen na of tijdens een drukke dag in Attractiepark Duinrell. Kinderen onder de 12 jaar hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene. In Attractiepark Duinrell vind je attracties voor jong en oud. Zeker met het vernieuwen en uitbreiden van het buitengedeelte in 2019 zal het Tikibad razend populair blijven.korting duinrell en tikibad

Neem op 14 februari jouw valentijn gratis mee naar het Tikibad. Koop online een ticket en krijg een tweede ticket.w.v. Duinrell korting Bij Duinrell betaal je alleen voor wat je wilt. Je kunt ervoor kiezen om enkel een kaartje te kopen voor het Duinrell Tikibad, of om het Tikibad met een paar uur in het attractiepark te combineren.

Wmw17 Verlopen op: uinrell kortingscode: ontvang 10 korting op je vakantie LZV17 Verlopen. Pak deze code1qd9, geldig op een verblijf op de Duinrell familiecamping. Met de maar liefst elf verschillende glijbanen, waaronder de Family Slide, de Super Slide en de spannende Tyfoon, is het het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. Pak deze korting, maart 2019, duinrell kortingscode: 4 korting op een ticket.

Flo 70 korting
Amazon de korting 10
Ns kaart kopen met korting

Verder kun je rond de oude Carrousel genieten van pannenkoeken of poffertjes kopen bij de Oudhollandse Poffertjeskraam. In deze jaren blijkt de combinatie van een pretpark en vakantiehuisjes erg populair en Duinrell doet dan ook goede zaken met deze combinatie. In de jaren 2000 was de eerste nieuwe attractie de Mad Mill en eindigden die jaren met de bouw van Gerstlauer achtbaan Falcon die in 2009 opende. Aan de kleine kinderen is ook gedacht met veel speciale kinderattracties zoals draaimolens, speeltuinen, trampolines, een reuzenrad, zweefmolen, botsboten, een kikkerachtbaan en een verkeerstuin met skelters. Pak deze code6vbj, januari 2019 4 korting op een ticket met deze Duinrell kortingscode. Geniet van een kopje koffie of iets lekkers van La Place. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, duinrell korting: pak nu 30 korting op je verblijf.


Sitemap