Main Page Sitemap

Ns jaarkaart korting


ns jaarkaart korting

februari 2019 en is dagelijks geopend van 11:00 t/m 18:00 uur. Aan het aanvragen van het pakket zit een beperking: je moet het binnen drie maanden na de beindiging van je reisproduct hebben aangevraagd. Daarbij is het weer mogelijk om voor 19,50 een NS Dalurenkaart te bestellen bij ActieVanDeDag of een set van 2 enkele reis treinkaartjes bij VakantieVeilingen voor 25 ( 12,50 per enkele reis). Ga ook naar het leukste vriendinnenfeest van Nederland en bestel uw tickets direct! Keywords: dagje weg, dagje uit, dagjeuit, dagje uit jaarkaart. Sinds april 2013 heeft het rijksmuseum te Amsterdam haar deuren opnieuw geopend en verwerkt sindsdien weer duizenden bezoekers per dag. Op donderdag 21 en vrijdag 22 februari is de Huishoudbeurs 2018 zelfs van 11:00 t/m 22:00 uur geopend. Bestellen De Spoordeelwinkel organiseert maandelijks tientallen aanbiedingen sunweb kortingscode april 2019 om dagjes uit, hotelovernachtingen en treinreizen te stimuleren. Lees meer: Goedkope treinkaartjes in januari 2019.

World of dinos utrecht korting
Efteling abonnement korting musical
Thuisbezorgd kortingscode mei 2019

Met de treinkaartjes-app en onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste NS Dagkaart acties. Voor slechts 15,- kunt u het rijksmuseum bezoeken en kinderen tot en met 18 jaar mogen zelfs gratis. Let er wel op dat het kortingstarief alleen geldig is bij. Lees meer: Kruidvat Treinkaartjes, ga een dagje weg en reis goedkoop met de trein. Lees meer: Madame Tussauds en Amsterdam Dungeon. Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. Daar staat tegen over dat een goedkope NS Dagkaart meestal niet tijdens de (ochtend)spits gebruikt kan worden. Lees meer: Trein naar Huishoudbeurs Wilt u bij de Spoordeelwinkel gebruik maken van een kortingsactie? Dit account is eenvoudig aan te maken via de website. Bestellen, huishoudbeurs 28, verkoop: t/m 24 februari 2019, reizen: 16 t/m 24 februari 2019. Benieuwd naar de acties van deze maand? Zo bestelt u weer een goedkope NS Dagretour in combinatie met koffie/thee en een Italiaanse lekkernij.ns jaarkaart korting

Deze zijn regelmatig met korting verkrijgbaar via onze website.
Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom.
Het is dan ook vaak een.
Ga met de beste korting naar.


Sitemap