Main Page Sitemap

60 korting ns


60 korting ns

een nieuwe OV-chipkaart. Staan de kaartlezers op het perron en stapt men over naar dezelfde vervoersmaatschappij, dan hoeft tussentijds meestal niet uit- en weer ingecheckt te worden (tenzij men via poortjes naar een ander perron moet lopen). Overzetten van saldo van geldige OV-chipkaart naar een andere geldige OV-chipkaart bij een NS-service- en verkooppunt (alleen op de grotere stations aanwezig). Als er voldoende saldo of een geldig reisproduct (bijvoorbeeld abonnement) op de kaart staat, gaat het poortje open of geeft de kaartlezer een toegangssignaal en brandt er een groen lampje.

Altijd korting op elke treinreis. Reis in de spits met 20 korting en in de daluren zelfs met 40 korting, met het Altijd Voordeel abonnement van. De OV-chipkaart is een elektronische betaalpas met nfc-chip (tot eind 2008 rfid-chip) voor het openbaar vervoer in Nederland. Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen kosteloos meereizen en hebben hierdoor geen OV-chipkaart nodig. Maak je eigen sieraden en shop de mooiste Tjechische glaskralen bij Curly's Beads en ontvang 25 korting.

Met het abonnement Weekend Vrij reist men gratis vanaf vrijdag.30, maar als men iets eerder, bijvoorbeeld.15, heeft ingecheckt, moet men voor de hele reis het volle tarief betalen. 14 september 2018 Het beste onderhoud voor je E-bike Hoe haal je het maximale uit je E-bike en hoe onderhoud je deze het best? Bij verstoringen mag men in principe zonder bijbetaling een andere reisweg volgen. Er is geen assistentie nodig om verder te reizen met Keolis, want die trein heeft een gelijkvloerse instap. Het maken van een omweg met de trein is niet zonder meer toegestaan. Anonieme OV-chipkaart bewerken Een anonieme OV-chipkaart staat niet op naam en kan door meerdere personen gebruikt worden, maar niet tegelijk. Dit is echter niet nodig als men vervolgens alsnog in een andere bus stapt, omdat daar het basis-/opstaptarief dan niet meer van de kaart wordt afgeschreven. Meer doen met uw abonnement. En er is nog meer goed nieuws!

Het te veel betaalde kan bij het spoorbedrijf worden teruggevraagd. Dit geldt dan voor de eerstvolgende reis. Sentire is niet te gebruiken in combinatie met andere reisproducten die op de persoonlijke OV-chipkaart worden geladen. 13 Deze worden verkocht via de loketten en de automaten. Boven op het basistarief komt een kilometertarief. Traject Vrij: Vrij reizen op een vast traject. 24 Dit kan ook met het PR buskaartje met barcode. De gebruiker van een OV-chipkaart kan zich ook laten registreren op internet, kaartgegevens koppelen aan een bankrekening en achteraf betalen.


Sitemap