Main Page Sitemap

City skydive utrecht aanbieding


city skydive utrecht aanbieding

Reviews "Buiten de vrije-val ervaring is het personeel SuperChill! Datum van activiteit: mei 2018 Meer beoordelingen bekijken. Door, danny Fleuren op, ga direct naar, onze Facebookpagina. Te gekke ervaring en zeer vriendelijk personeel. We komen zeker terug!". Natuurlijk komen er mensen aan de lopende band langs maar je voelt je echt op je gemak en ze nemen echt de tijd voor. Sandalen, slippers en open schoenen zijn niet toegestaan. Dit leek me daar best dichtbij in de buurt komen.

city skydive utrecht aanbieding

Landgraaf ski aanbieding, Hema taarten aanbieding, Helikoptervlucht new york aanbieding,

Je hebt het gevoel een vlucht met een F16 te gaan maken. Direct na je vlucht kun je jouw vlucht terugkijken op het onderste scherm wat daar hangt. Boek met een voucher, koop een voucher, ervaar het onvergetelijke gevoel van een vrije zalando kortingsbon 10 euro val in het eerste centrum met twee tunnels ter wereld! 4x1 minuut gedaan en ervaren hoe lastig het is controle te hebben met zulke windsnelheden. Enige minpunt er Datum van activiteit: juli 2018 Beoordeeld op via mobiele applicatie Leuk!

Wij adviseren iedereen comfortabele kleding te dragen onder het vliegpak, bijvoorbeeld een sportbroek en t-shirt. Wij vonden het super gaaf. Leuk en spannend om te doen maaar ook heel leuk ook naar te kijken.


Sitemap