Main Page Sitemap

Korting spido en euromast


korting spido en euromast

voor een spectaculair tochtje 360 Rotterdam. Teunie Luijk Wel een paar uur rond gekeken. Een rondleiding achter de schermen is ook interessant. We hebben allen ontzettend genoten. Ontzettend veel oog voor detail. Niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Tim Dekker on Twitter Een bezoek aan Miniworld Rotterdam is vooral met kinderen, zeker de moeite waard.

Spido Euromast, rederij, spidokorting spido en euromast

Anoniem - Land van anwb, te gek gewoon, moet iedereen zien. Giessenburg, veel te veel details om in én dag te fotograferen. Toon van Genugten, zeer klantvriendelijk en warm bedrijf. De kids keken hun ogen uit en kregen geen genoeg van al het moois. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Indien je gaat dineren op de Euromast met 12 personen of meer, dan is een entree ticket voor de Euromast niet nodig. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Ook mama en papa vonden het erg leuk. Ik ben er al ontelbaar vaak geweest! De opstapplaats van Splashtours vind je aan de voet van de Euromast, op de Parkhaven.


Sitemap