Main Page Sitemap

Treinkaartje met korting juli 2019


treinkaartje met korting juli 2019

63 korting op lichtwekker bij ActievandeDag. Voor 15 koopt u een Trein dagkaart bij Albert Heijn geldig op én dag in de periode van 30 oktober t/m Te gebruiken in de daluren en het weekend in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Tijdens de Blokker actieperiode is het mogelijk om een goedkope NS dagkaart te kopen, waarmee u in de daluren kunt reizen. Geldig in treinen van alle vervoerders in Nederland in de periode t/m Meer over de: NS dagretour 23 (incl lunch Burger King)! Deze kortingscode is alleen geldig voor nieuwe klanten. Geldig t/m juni 2019, pak 50 korting op heel veel deals van ActievandeDag. Op deze website vindt u een helder overzicht van alle. De tickets zijn te gebruiken t/m 30 november 2017 en zijn ideaal om een dagje te shoppen in een andere stad. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen.treinkaartje met korting juli 2019

U reist voordelig met de trein met de goedkope treinkaartjes van Kruidvat, de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag. Jongeren tot 26 jaar reizen met korting per trein naar Belgi en in combinatie met een studenten. Goedkope treinkaartjes februari 2019:.a.

In het weekend en op feestdagen de hele dag. Met groepen van 4 t/m 7 personen profiteert u van groepskorting in de trein. U bestelt de 2-persoons NS Wintertoer voor 29 (2e klas waarmee u samen een dagje retour reist op een traject naar keuze. Dal Voordeel kijkshop korting abonnement 29 In oktober en november 2017 bestelt u het Dal Voordeel abonnement voor slechts 29! Overnachting Den Haag 49, overnachting Utrecht 63, overnachting Groningen. Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal.

Pak deze korting, geldig t/m augustus 2019, bespaar 60 op een heenreis treinticket naar Rotterdam, Eindhoven of Schiphol. Meer over: NS Dagretour. Expdel Verlopen op: ctievandeDag kortingscode: 5 korting op je boeking avddvernieuwd Verlopen. NS Treinpakkers (Januari 2019). Meer over: Trein Weekenddagretour! Deze kun je gebruiken t/m Wat is Yoghurt Barn, yoghurt Barn is een vrij nieuw populair concept in Nederland. NS Superdal Dagkaart (Mei 2018) Samen op stap in april of mei 2018? 2-persoons Weekenddagkaart 32 Bestel van 19 februari t/m 04 maart de 2-persoons Weekenddagkaart voor 32 ( 16 per persoon) bij de Spoordeelwinkel.


Sitemap