Main Page Sitemap

Kerstcircus ahoy met korting


kerstcircus ahoy met korting

27 december 15:00 uur, ahoy Rotterdam, Rotterdam. Mens en dier, niet alleen mens, maar ook dier zet zijn en haar beste beentje voor tijdens het programma. Bespreek, deel en profiteer van de allerbeste deals! Internationale shows, vele internationale circussen hebben er door de jaren heen opgetreden, zoals Knie uit Zwitserland en Krone uit Duitsland.

Het zou een eenmalige show worden, maar door het enorme enthousiasme was het zo snel uitverkocht dat direct werd besloten in 1972 opnieuw een kerstcircus te organiseren. 25,- korting CD diverse locaties (13 beoordelingen boek nu met korting de Matthaus Passion met Pieter Jan Leusink.

Schuyer weet de artiesten op hun gemak te stellen en haar publiek te vermaken tussen de acts door. Onder leiding van Ingrid Schwarz maakt het 10-koppige formatie de avond compleet en fenomenaal. Met de voucher dien je een reservering te plaatsen op /anwb, kenmerken van Kerstcircus Ahoy, circus, kerstcircus AhoyCircus, klantenbeoordeling Kerstcircus Ahoy (0 beoordelingen prijzen niet bekend, prijzen en tickets, prijzen niet bekend, praktisch, er zijn geen theaters bekend waar deze voorstelling speelt. VIP-arrangement, opzoek naar de ultieme circus ervaring? Denk aan dansende honden en sierlijke paarden. Boek een VIP-arrangement en krijg een VIP parkeerplaats, wordt ontvangen met een hapje en een drankje, volg een circusworkshop, ontvang een attentie en maak een ritje in de authentieke circusdraaimolen. Let op : Bij je bestelling ontvang je een voucher.


Sitemap