Main Page Sitemap

Kaartjes met korting kopen ns


kaartjes met korting kopen ns

zijn nog meer plaatsen waar je treinkaartjes kan kopen: Op het internet kan je eenvoudig kaartjes kopen op de website van. Daar is het terugvragen van je geld korting spido en euromast vaak een fluitje van een cent. Geld besparen bij de grote OV maatschappijen.

Kaartje kopen, nS, informatie over online kaartjes kopen bij dekaartjes met korting kopen ns

Lesje zwartrijden, volgens sommige mensen is zwartrijden het ultieme bespaarmiddel als het openbaar vervoer aankomt, maar waarschijnlijk is dat als je alles bij elkaar optelt grote onzin. TIP: De, oV Butler app (voor op je smartphone of tablet) automatiseert het proces van krediet terugvragen. Met de trein reizen is een fijne ervaring voor de meeste mensen. Afhankelijk van het tijdstip waarop u reist en het soort abonnement dat u heeft, reist u met korting of reist u vrij. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je Stedelijk Museum kaartjes. Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Van haren inschrijven nieuwsbrief korting, Overtrek concurrent kortingscode,

Weekend Vrij : vrij reizen in het weekend, 40 korting in de overige daluren. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. Neem je studentenkaart mee op donderdagen in april en krijg 50 korting op je ticket! Je krijgt dan de helft van de ritprijs terug. Nadelen zijn er echter ook, zoals vertragingen en relatief dure kaartjes. Er bestaat ook nog steeds de papieren variant voor mensen die niet zo vaak met de trein reizen. Voordelig reizen in dal- en spitsuren. Voor andere vervoerbewijzen gelden wellicht andere vergoedingen, deze kun je nazoeken in deze tabel.


Sitemap