Main Page Sitemap

25 korting op alles bouwmarkt


25 korting op alles bouwmarkt

in jouw bouwmarkt. Ook derden kunnen jouw internetgedrag volgen. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en deze informatie toevoegen aan bezoekersprofielen. Bericht van Robin van 4 jaren korting actie videoland geleden - We hebben bericht ontvangen dat Praxis een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht.

25 korting op alles bouwmarkt

Intern hebben we deze kwestie uitvoerig besproken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Al jaren een begrip, kwaliteit menselijke aanpak staan voorop. Ophouden met misleidende aankondigen.

Bij de servicebalie haalde een medewerkster een kopie met een hele lijst voorwaarden te voorschijn. Deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen. Mijn Klacht: Vrijdag 11 juli heb ik een fietstas gekocht bij de Praxis in Capelle a/d IJssel. Ik had net afgerekend toen de folder opgehangen werd met de tekst: zaterdag tussen 9 en 11 uur 25 korting op alles. Ik vroeg aan medewerkster Gemma, die het aan het ophangen was, of het ook voor de fietstas was.


Sitemap