Main Page Sitemap

Aanbieding dal voordeelkaart ns


aanbieding dal voordeelkaart ns

andere vervoerders/aanbieders voor u bij. Verlengen, opzeggen en overstappen, bent u al in het bezit van een Voordeelurenabonnement, dan wordt deze jaarlijks automatisch verlengd. Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. . Daarbij zijn de onderstaande bestemmingen bereikbaar tegen een minimaal tarief, een minimale reistijd en optimaal comfort. Op een aantal feestdagen reist u.00 uur met korting. Dan kunt u het gewoon blijven gebruiken en verlengen. Voeg bij uw boeking de juiste kortingskaart toe en ontvang extra korting op uw boeking bij NS International. Hoe reis je ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat. Jongerenkorting naar Belgi, jongeren tot 26 jaar reizen met korting per trein naar Belgi en in combinatie met een studenten OV ontvangen studenten extra korting.

Ml, er staat eerst een prijs van 50 euro maar na het invullen van de actiecode wordt de prijs naar 29 euro aangepast. Momenteel boekt u in de maanden maart, april en mei 2019 treinkaartjes met korting bij NS International. EarlyBird Belgi, tegenwoordig boekt u 7 dagen voor vertrek een goedkoop treinkaartje bij NS International naar Belgi.

Senseo philips aanbieding, Michael kors horloge aanbieding,

Hieronder treft u een overzicht van de actuele acties. Klik hier voor de adressen. Voor deze treinkaartjes ga je naar de site van Spoordeelwinkel. Bekijk aanbiedingen, overzicht NS International aanbiedingen (Februari 2019). Boek online, zodat u geen reserveringskosten betaald; Vroeg boeken voordelig reizen; Reizen in de avonduren is vaak voordeliger; Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen; Boek uw weekendje weg eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m. Voorbeeld tarieven 3 personen.p.


Sitemap