Main Page Sitemap

Hoeveel korting meereizen met studenten ov


hoeveel korting meereizen met studenten ov

van vliegveld tegel naar het centrum van de stad? Bij het inchecken gaat het OV-chipkaartsysteem na welke reisproducten op dat moment van toepassing zijn, zodat de juiste tarieven worden toegepast. Deze twee metronetten sluiten naadloos op elkaar aan en overstappen is geen enkel probleem en kan zelfs met hetzelfde ticket.

Ook op het noordelijke stuk van de U8 vind je een paar mooie pareltjes. Zelf gebruik ik buslijn TXL het meest, de pendelbus die luchthaven Tegel met de binnenstad verbindt. Het tijdstip van inchecken geldt, en dat tijdstip geldt voor de hele reis. Overweg dan de prijzen van maandkaarten en jaarkaarten te checken.

) gexploiteerd, en de S-Bahn door de Deutsche Bahn. 11 12 Omchecken bewerken Omchecken is uitchecken en direct daarna weer inchecken met dezelfde of een andere kaart; dit is soms nodig of voordeliger. Tarieven OV in Berlijn dippiedoe best korting telegraaf 2018 Laatste update januari 2018. Bij het uitchecken wordt berekend hoeveel kilometer is afgelegd en zo komt het totaalbedrag voor de reis tot stand. Laatste praktische tips voor het Berlijnse OV Laat de auto thuis Met het geweldige OV-systeem in Berlijn is het eigenlijk niet nodig om een auto te huren of met de auto Berlijn te verkennen. NS betaalt de volledige ritprijs terug als er een uur of meer vertraging. 27 Dit geld wordt vanaf 2015 gebruikt om kinderen tot 12 jaar gratis te laten meereizen in de trein (met de Railrunner of Kids Vrij abonnement).


Sitemap