Main Page Sitemap

Korting bus ov studentenkaart


korting bus ov studentenkaart

of grants ). Tarieven OV in Berlijn 2018 Laatste update januari 2018. Overweg dan de prijzen van maandkaarten en jaarkaarten te checken. Actuele prijzen zijn te vinden op de website van het BVG. Raadpleeg de bijbehorende overlegpagina voor meer informatie, en pas na controle desgewenst het artikel aan. Zone A en B : 30,00 Zone B en C: 31,40 Zone A, B en C : 37,50 Maandkaart Maandkaarten zijn er in twee soorten.korting bus ov studentenkaart

OV in Berlijn in het kort. Hierbij korte antwoorden op de meest gestelde vragen.korting bus ov studentenkaart

Scroll verder naar beneden of klik op de links voor meer gedetailleerde informatie over zones van het OV, het plannen van je route, tickets, prijzen en de dienstregeling. Bij een overstap binnen 35 minuten na het uitchecken wordt het basistarief in bepaalde gevallen niet nogmaals berekend.

Op deze overstapstations is de afstand die je moet afleggen om van U-Bahn naar S-Bahn te komen vaak redelijk groot. Overige praktische informatie over het OV in Berlijn Voor minder validen Gelukkig is er in Berlijn ook aan minder validen gedacht en wordt het OV-netwerk continue verbetert voor mensen met een fysieke beperking. Prijzen en systeem zijn ongeveer gelijk aan elkaar, alleen de locaties waar je korting krijgt verschillen onderling. Makkelijk, snel en scheelt ook nog eens een hoop papier! Heb je gekozen voor een weekendabonnement, dan reis je gratis in vakanties. In Oost-Berlijn zijn slechts vier U-Bahnlijnen, daar is de rol van de S-Bahn veel groter, mede dankzij uitbreidingen naar nieuwbouwwijken aan de oostkant sinds de jaren zeventig. Arriva biedt daarnaast een Arriva Dalvrij Deal, waarbij een student tegen een gereduceerd tarief met alle Arriva bussen of alle Arriva bussen en treinen mag reizen. 5 Verenigde Staten bewerken In de Verenigde Staten moeten studenten of hun ouders in principe zelf hun studiekosten betalen, maar allerlei beurzen en leningen worden verstrekt door de federale regering, staatsregeringen, universiteiten en particuliere organisaties om studenten te helpen die zich de studie-uitgaven niet kunnen.


Sitemap