Main Page Sitemap

Drievliet kaarten met korting


drievliet kaarten met korting

*De korting van 50 is alleen van toepassing op het deel van. Kinderen onder de 12 (die deel uitmaken van een familie met minimum 3 eigen kinderen deze kaarten moeten niet vernieuwd worden. Of je je kortingskaart moet vernieuwen hangt af van de geldigheid: Ouders die levenslang recht hebben op de korting: deze kaarten worden om de 5 jaar hernieuwd. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Die kaart moet jaarlijks vernieuwd worden (tegen betaling van maakloon). Peuters en kleuters spelen veilig in afgezette, gave speeltuinen, glijden van de grote glijbanen en maken een tractorritje over Old McDonald's farm. Vooral op zonnige dagen is dit plein een avontuurlijke attractie. Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. In het buitenland verblijvende Belgische gezinsleden met tijdelijke verblijfplaats in Belgi De aanvragen, vergezeld van een uittreksel uit de bevolkingsregisters met de samenstelling van het gezin, mogen op ongezegeld papier ingediend worden.

Ouders hebben levenslang recht op de korting. Kinderen tussen 12 en 18 jaar krijgen een kortingskaart die geldig is tot het einde van het jaar waarin ze 18 worden. Het maakloon is maar énmaal verschuldigd.

drievliet kaarten met korting

Je maakt het dagje Drievliet compleet met een bezoek aan een van de gezellige horecagelegenheden. De kinderen en ouders waaraan een tijdelijk recht op de korting werd toegestaan (bv: samenwonenden en hun kinderen). Kinderen van 18 tot 25 (die deel uitmaken van een familie met minimum 3 eigen kinderen) en aan kinderen en ouders waaraan een tijdelijk recht op de korting werd toegestaan (bv: samenwonenden en hun kinderen) deze kaarten moeten elk jaar hernieuwd worden. Indien een gezin geen drie kinderen meer telt die aan de vereiste voorwaarden voldoen, behouden de nog op kinderbijslag rechthebbende kinderen tot hun 25ste verjaardag het tijdelijke recht op de korting. Gaat het water je al in de mond staan bij het lezen van deze lekkernijen? Ook aan de allerjongsten is gedacht. Naargelang van het aantal eigen kinderen hebben de ouders het recht op een jaarkaart of een korting voor het leven.

Je moet altijd je kortingskaart kunnen tonen aan de treinbegeleider. De Kleutertuin, veel attracties zijn toegankelijk vanaf een bepaalde lengte, maar in de Kleutertuin is dat precies andersom. Daarna kom je langs in het station. Mis geen Drievliet aanbieding! Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen een kortingskaart die geldig is tot het einde van het jaar waarin ze 12 worden. Voor ouders met de Belgische nationaliteit of deze met de nationaliteit die behoort tot een land dat het Sociaal Handvest van de Raad van Europa geratificeerd heeft, die recht hebben op een jaarlijkse kaart, wordt er aangenomen dat zij er aanspraak blijven op maken, zolang. Pleegkinderen Kinderen die door een officile instantie (vrederechter, kinderrechter, jeugdrechter, Procureur des Konings of Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn, ) in een gezin geplaatst zijn, geven tijdelijk het recht op de korting voor henzelf, de pleegouders en hun eigen kinderen die recht geven op kinderbijslag.

Beautyleverancier kortingscode
Velux horren korting
Hoeveel procent korting op nieuwe auto


Sitemap