Main Page Sitemap

Beeld en geluid museum korting


beeld en geluid museum korting

in de (recente) geschiedenis, volgen actuele ontwikkelingen en reageren op nieuwe mediafenomenen. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogrammas, video(games geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld. Als burger wil je graag weten wat er in Den Haag besproken wordt. Beeld en Geluid is én van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. De herkenbare én verrassende mediacollectie wordt op betoverende wijze gepresenteerd in de experience, de tijdelijke tentoonstellingen en de (culturele) programmering voor jong en oud. In het paviljoen kijkbuiskinderen zie je de 'echte' meneer de Uil en nog veel meer aandenkens aan kinderprogramma's van toen, zoals Ti-ta-tovenaar, Telekids en Paulus de Boskabouter. Je doet hier een echte showopkomst vanaf een trap en ontdekt hoe het is om een screentest te doen voor je favoriete soap. Kijkbuiskinderen 'Hallo meneer de Uil, waar breng je ons naar toe?' - veel volwassenen hebben warme herinneringen aan dit liedje. Lees meer, voor het vertonen van deze video (vanaf een partnerplatform) vragen we je om advertentie cookies te accepteren. Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur.

Interessant en vol met tips. Daarnaast is het ook een leuk, interactief museum vol televisiehelden, leuke fragmenten en leerzame experimenten: de Beeld en Geluid Experience. Media Ukkie land, ook voor jonge kinderen is de Beeld en Geluid experience een leuk dagje uit.

Door alle interactieve elementen, de uitgebreide tentoonstellingen en de vele televisiemomenten duurt een compleet bezoek aan de Beeld en Geluid experience zo'n 4 uur. Kijk op de website voor alle activiteiten. In dit paviljoen ontdek je de wereld achter de nieuwslezer(es). Zo vertelt het ene paviljoen hoe radio, televisie en internet de wereld verkleind hebben en leer je in een ander paviljoen alles over de gespannen verhouding tussen politiek en journalistiek. Er is voor meer dan 16 000 aan fragmenten beschikbaar. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Sterrenshow, in de sterrenshow maak je kennis met de televisiesterren van nu en toen. Bij binnenkomst in het vrolijk gekleurde gebouw krijg je een Ring uitgereikt.

Restaurants met korting albert heijn, Silhouette.nl kortingsbon, Girav korting eerste bestelling,


Sitemap