Main Page Sitemap

Korting walibi belgium


korting walibi belgium

voor daredevils. Dan is de Walibi Pass een ideale uitkomst voor. Voor je zie je het grote water, wat het hele centrum van het pretpark inneemt. De Weerwolf is overigens de enige houten achtbaan in Belgi! Pass geraak je bovendien sneller binnen op de attracties. De Golden Pass heeft een iets hogere kostprijs, namelijk 89,00 euro per persoon. Schrijf u nu in, ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte pro nano kortingscode van alle kortingsacties!

Loop geen Walibi Belgium korting mis! Zo kunt u onbezorgd genieten van de attracties. Toegang tot Aqualibi niet inbegrepen. Wanneer u kiest voor een Golden Pass, dan krijgt u deze toegang wel. De eerste kriebels beginnen dus al voordat je daadwerkelijk in het park bent! Bekijk aanbieding, meer info, bestel je tickets vanaf 6 personen minstens een dag op voorhand en krijg tot 6,5 euro korting per ticket. 37,5027,50 27 korting, bekijk aanbieding, meer info, bestel jouw tickets minstens én dag op voorhand, voor een groep vanaf 20 personen en geniet van het groepstarief. U krijgt onbeperkt toegang tot Walibi Belgi en de leuke attracties in dit park.

Hier hang je met de karretjes onderaan de stalen achtbaan en bungelen je voeten in de open lucht. Het gaat allemaal razendsnel, namelijk met 85 kilometer per uur! Calamity Mine, de Calamity Mine is een typische mijntreinachtbaan. Prima baantje voor een daredevil dus! Dit park heeft namelijk de meeste achtbanen van heel Belgi! Aqualibi, met een golfslagbad en sensationele glijbanen. En wat voor én: hij behaalt een topsnelheid van 80 kilometer per uur en komt tot een g-kracht van.

Bunnybunch kortingscode
Da drogist kortingscode
Hengelhoef zwemmen korting
Concertgebouw kortingscoupon

Let wel, toegang tot het Aqualibi is hierbij niet inbegrepen evenals toegang tot het Bellewaerde Park. Als je moe bent van het lopen en staan, maak dan een ritje in het treintje dat rondom de grote waterplas rijdt. Verder heb je nog vele attracties voor de allerkleinsten, zoals.A.B. 6 achtbanen geschikt voor bezoekers met stalen zenuwen. Niet bang om nat te worden? Weer bij het begin aangekomen vind je er de Cobra. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen. Extra spannend dus, want je ziet op de terugweg niet wat er komen gaat! Als je eens lekker wil gaan griezelen, moet je in Waver zijn! En als dat nog niet genoeg is, zijn er via de website van Walibi, geregeld leuke promo's te vinden. Tijdens een rit in deze stalen shuttle-achtbaan kom je door een looping en een dubbele cobra roll.


Sitemap