Main Page Sitemap

Korting overtocht calais dover duur


korting overtocht calais dover duur

een auto met een gezin met twee kinderen. Rijd aan boord via het Franse Calais, geniet van de overtocht en zie de White Cliffs tegemoet. Meer informatie over de eurotunnel. Reis samen, gaat u gezellig met een ander stelletje op reis? Hier heeft u de mogelijkheid om geld te wisselen, iets te eten of om uw auto weer vol te tanken. 21 van de EU-verordening gegevensbescherming. . Lees het privacybeleid van dfds, waarin wordt uitgelegd hoe we je gegevens verwerken en beschermen. Zo is het reizen via de Eurotunnel erg snel. In de haven vindt u vele faciliteiten. Hiermee kunt u een hoop geld en reistijd besparen. Bent u vrij om op vakantie te gaan?

Shortbreak retour overtocht Duinkerken - Dover: 25 korting - dfdskorting overtocht calais dover duur

Deze havenplaats staat namelijk bomvol met cultuur historisch erfgoed en beschikt over een indrukwekkend kustgebied. Boek uw reis dan samen en deel voor de overtocht uw hut. Reist u met de trein naar Calais of vindt u het leuk om voor vertrek het centrum van Calais te leren kennen dan moet u rekening houden met een wandeling van ongeveer 30 minuten. Door de tunnel rijdt een autotrein waarmee u in slechts een half uur aan de overkant bent.

Sauna cantarel kortingsbon, Bol kortingscode augustus 2019, Iens 50 korting 2019,

Kijk dus goed wanneer u wilt oversteken en vergelijk zelf op toverland korting 2019 basis daarvan bij de verschillende maatschappijen. In de tussentijd dat het schip onderweg is naar het Engelse Dover, heb je de mogelijkheid om uit te waaien op het dek, een hapje te gaan eten in een van de restaurants aan boord en een drankje te doen. Reizen naar Calais, u kunt op verschillende manieren de haven van Calais bereiken. Met de auto doet u er ongeveer 2 uur over om het centrum te bereiken. 7 uur, 5 min.

Bol com kortingscode code 2019
Bijenmarkt veenendaal korting
Vero moda kortingscode 20


Sitemap