Main Page Sitemap

Korting plopsaland met dierentuin abonnement


korting plopsaland met dierentuin abonnement

Zelfs tussen de attracties door, val je van de ene verrassing in de andere! Het ZOOmagazine gratis in de bus Je krijgt een jaar lang ons ZOOmagazine en wild extra korting ns buiten spits (voor de kids!) in de bus. Dankzij je abonnement kan je vanaf nu dus zo vaak je wil naar ZOO Antwerpen, ZOO Planckendael én ZOO Serpentarium! Geen snelle rollercoasters of immense dieren maar charme en nostalgie troef! Breng je kleinkind mee voor maar 5,50 (mits aankoop van een 10-beurten kleinkinderkaart van 55). Je ontdekt er via meer dan 350 interactieve opstellingen, shows, demos en workshops in het Lab en het Atelier hoe wetenschap en technologie deel uitmaken van ons leven. Als je in een Europa-Park hotel blijft slapen, kun je helaas geen gebruik maken van de hotel-ingang. Nog nooit een kabouter in het echt gezien? p -40 Dierenpark Amersfoort class"p1" span class"s1" Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit voor de hele familie?

5 kinderen 215,00 19,00, vanaf de derde volwassene vanaf 18 jaar 60,00 5,50, vanaf het zesde kind van korting madurodam sea life 3 t/m 17 jaar 50,00 4,50. Of bestel hieronder direct je abonnement en je hoeft bij de Bezoekersservice alleen nog de pasjes af te halen. Dan zorgt Bobos Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement 1 meter krijg je strong 40 korting /strong op het volwassentarief ( strong 16,20 /strong.p.v. Maand, betaling, volwassene 83,00 7,50, volwassene met max. Word helemaal Aquazen en kom tot rust in onze bubbelbaden of ga helemaal uit de bol met je kinderen in de kinderzone Mini Beach. Niet combineerbaar met andere acties of op alle openingsdagen van het seizoen 2019 (inclusief Halloween bij belantis). Een speelplein dat recent werd uitgebreid met een mooie piratenboot, een kinderboerderij met kleine geitjes, damherten en pony's, en een souvenirwinkel vormt een aanvulling op dit aantrekkelijke park.korting plopsaland met dierentuin abonnement

Plopsaland (De Panne) en Plopsaqua (De Panne 40 korting voor iedereen vanaf 1 meter, geldig bij aankoop van een toegangsticket aan de kassa op openingsdagen tot. Met de Plopsa, abonnement krijg je 1 jaar onbeperkt toegang tot tot.


Sitemap