Main Page Sitemap

Kinderstad korting kaartjes


kinderstad korting kaartjes

wel uiteen, afhankelijk van de leeftijd. Deze gaat niet over de kop en is daardoor erg geschikt voor kinderen. Kinderstad Heerlen heeft binnen een heuse achtbaan staan. Voor mensen van 65 jaar en ouder kost een ticket namelijk slechts. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Top 5 attracties Kinderstad Heerlen, wildwaterbaan, op warme dagen zoek je verkoeling in een van de waterattracties in Kinderstad Heerlen. Dit is een erg steile klim attractie die uitdaging biedt voor zelfs de beste klimmers. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Kinderstad Heerlen. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we sturen je maandelijks de laatste belevenissen en tips over activiteiten en interessante kortingen!

In dat geval moeten er wel minimaal zes kinderen aanwezig zijn op het feestje. Leef je uit op de springkussens, geniet van de vele glijbanen en probeer droog te blijven in de wildwaterbaan. Kinderen tot twee jaar mogen ten alle tijden gratis het park. Verlopen kortingen voor Kinderstad Heerlen, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben.

Maar hoe zit het dan eigenlijk met Kinderstad tickets? Kinderstad heeft vele trampolines en springkussens. Er is een wildwaterbaan met boomstam-bootjes aanwezig mocht er verkoeling nodig zijn op een warme dag. Kinderstad is van alle markten thuis. Wanneer je via de officile kanalen een ticket aan wil schaffen, is dat alleen mogelijk bij de ingang van het park. Hier zijn ook de waterfietsen te vinden.


Sitemap