Main Page Sitemap

Korting america today cjp


korting america today cjp

/kortingen. Lees hier hoe je je cultuurkaart kunt gebruiken en bij welke winkels, bioscopen en andere bedrijven je de cultuurpas van CJP kunt gebruiken! Ook al kun je niet altijd het tegoed zelf besteden: de kortingen bij diverse winkels kun je nog wel altijd krijgen! Dikke korting op jouw festivalzomer, met.a. AKO 25 korting op magazines en kantoorartikelen. Natuurlijk kun je alleen maar betalen bij aangesloten bedrijven! Je korting bij CJP.

Perry 10 korting op de gehele collectie, ook bovenop al lopende acties,.u.v. Wanneer je online iets wilt kopen met je cultuurkaart kun je dit doen via de 'betaalplugin'. Daarnaast kan je oneindig veel prijzen winnen dankzij exclusieve winacties en schotelen we jou het beste culturele aanbod voor tijdens unieke evenementen.

Maar wat kun je hier nou eigenlijk mee? Geniet extra voordelig van theater, bioscoop, musea, festivals en concerten. Met een CJP-pas, ontvangt u korting efteling abonnement korting plopsa op film, theater, concerten, musea en meer; Ontvangt u 2x per jaar het C magazine; Kunt u regelmatigmeedoen aan winacties. 50 last-minute korting op de grootste musicals van Nederland. Waar krijg je korting met CJP-pas? Rijksmuseum 50 korting op de entree van het Rijksmuseum. Wanneer je het vak CKV volgt krijg je nog een extra bedrag van 10 euro daarbij. Het is voornamelijk bedoeld voor kinderen van het voortgezet onderwijs. Dit kun je zien op de site, wanneer je daar inlogt met je pasnummer en wachtwoord en vervolgens drukt op 'Mijn Budget' kun je je saldo checken! Altijd korting met je CJP-pas, wist je dat je met een CJP-pas bij meer dan.000 locaties korting kan scoren op cultuur en lifestyle? Klik op de Doe Mee knop en maak kans op een van die twee bonnen. Wat is een cultuurkaart?

Tot 2,- korting op bioscopen als Vue, Kinepolis en Pathe. Enkele hoogtepunten, tot 50 korting bij.a Anne Frank Huis, Stedelijk Museum Amsterdam en de Kunsthal. Inloggen kan alleen als je een CJP-pas hebt. DeLaMar Theater 50 last-minute korting op het gevarieerde aanbod. Genoeg om die extra outfit te kunnen meenemen bij een van de leukste winkels van Nederland. Sta je net bij de kassa in de America Today, heb je te weinig geld op je rekening staan voor die ene broek, dat leuke jurkje of nieuwe sneakers.

Platenspeler shop kortingscode, Bol com kortingscode code 2019, Nextdeal kortingscode,


Sitemap