Main Page Sitemap

Korting scoutshop


korting scoutshop

openingstijden: Het landelijk servicecentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag, van.30 uur tot.00 uur. Ben je op zoek naar de contactgegevens van een Scoutinggroep of -regio bij jou in de buurt? Hier staan enthousiaste medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden. Ouder dan 21 jaar? Ook kinderen met een beperking kunnen deelnemen aan het Scoutingspel.

ScoutShop : van en voor Scoutingkorting scoutshop

Hallo allemaal, Morgen, 24 september, is het zover! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Ben je 21 jaar of ouder en vind je het te gek om kinderen en jongeren een uitdagend spelprogramma te bieden waardoor ze zich tegelijkertijd persoonlijk ontwikkelen? Ook dan biedt Scouting uitdaging! Van 25 december tot en met 1 januari zijn het landelijk servicecentrum en de ScoutShop gesloten. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Iron kortingsbon
Sixt kortingscode invoeren
Walibi tickets korting jumbo

Voor blijdorp korting ad al je vragen over Scouting Nederland kun je contact opnemen met het landelijk servicecentrum. De leeftijdsgroepen zijn 5-7 jaar, 7-11 jaar, 11-15 jaar, 15-18 jaar en 18-21 jaar. . Op deze website vind je het antwoord op veel vragen, je kunt hiervoor gebruikmaken van de zoekfunctie of van de Veelgestelde vragen. Ga dan naar de groepenzoeker of bekijk een overzicht van alle regio's. Natuurlijk kun je je vragen ook stellen via.

De opbrengsten van. ScoutShop komen voor 100 ten goede aan Scouting in Nederland. ScoutShop vind je niet alleen alles voor je Scoutfit, maar ook alles wat je nodig hebt voor het Scoutingspel of kamp. Hiken, klimmen of iedere week belanden in de modder: goede outdoor schoenen zijn heel belangrijk!


Sitemap