Main Page Sitemap

Hm kortingscode 25 korting


hm kortingscode 25 korting

20 extra korting op de sale. Geldig t/m februari 2019, damesmode met korting tot 70 in de sale. Kies je gewenste betaalmethode. Dames jeans vanaf slechts 2,99 bij. App voor Android en iOS Met de mobiele applicatie van H M kan je nu, terwijl je bijvoorbeeld in de trein zit, kleding bekijken en bestellen. HM kortingscode invoeren In de laatste stap van de H M bestelprocedure krijg je de mogelijkheid om een kortingscode in te voeren.

H M kortingscode : 15 korting gratis verzending in februari 2019hm kortingscode 25 korting

Klik op "In shoppingbag". Het is ook mogelijk om je bestelling bij een filiaal in te leveren. Wanneer alles in orde is en je outfit compleet is klik je vervolgens op 'Ga naar de kassa'. Bestel nu jouw nieuwe jas via de website van H M met wel 70 korting. Klik op "Shoppingbag" rechtsbovenin. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, pak tot 70 korting op Divided. Een korting van 20 op schoenen zal niet werken als er in de bestelling alleen shirts zijn geplaatst. 25, h M APP deal - 25 OFF ONE item, h M heeft altijd producten in de uitverkoop.

Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, bestel basics vanaf 4,99 bij. Van het designproces tot aan het weggooien van je oude kleding, alles gebeurt zo duurzaam mogelijk! Tot 60 korting op pasgeborenen mode, bijvoorbeeld: « Vorige, volgende »). Om jouw kortingscode voor H M te verzilveren, doorloop je eenvoudig de volgende stappen: Ga naar de homepage m/nl/. Bezoek de winkel en pak je korting Deze kortingscode is geldig op het duurste item. Online kun je vaak extra kortingen scoren door op m te kijken welke actuele codes er gelden.


Sitemap