Main Page Sitemap

Thermen nijmegen korting


thermen nijmegen korting

wij natuurlijk graag. Dan bof je want Sanadome in Nijmegen heeft uitgebreide behandel mogelijkheden voor vrouwen die zwanger schijn en voor vrouwen die net bevallen zijn. Bekijk en boek, hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou? Nijmegen opende in 1995 maar omdat (zoals in Duitsland bijvoorbeeld gebruikelijk was) er vanuit de overheid geen vergoedingen waren voor specifieke zorgtaken in Sanadome ging het kuuroord in 2000 bijna failliet. Doordat het lichaam telkens in én vloeiende beweging wordt aangeraakt komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een goede gezondheid gestimuleerd.

Zin in een dagje Sanadome, nijmegen met korting? Horeca qua voedsel en drinken niet alleen uitstekend, maar alles is bovendien heel redelijk geprijsd. Wat je moet doen om kans te maken? Houd er wel rekening mee dat de whirlpools alleen toegankelijk zijn met een trapje.

Vrij gebruik van alle bad- en saunafaciliteiten Gebruik van badjas, handdoeken en slippers Koffie met gebak bij binnenkomst Showergel en scrubzout aanwezig Vijf opgietingen per dag Keuze uit een zonnebank, massagestoel of een rhassoulsessie van 50 min Keuze uit een hotstone-, bamboe- of deelmassage, een. last minutes zijn altijd inclusief: 1 overnachting in een Deluxe hotelkamer met uitgebreid ontbijtbuffet 2 dagen toegang Thermen Sanadome (09.00.30 uur) en toegang tot Sanasport Health Club Fitness WiFi in het hele hotel, Movie domino's korting bij afhalen on Demand in uw hotelkamer * Badjas en slippers zijn niet inbegrepen bij Last. Nijmegen is een kuuroord in, nijmegen gelegen op het terrein van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Als je huid ergens van gaat veranderen dan is het wel van een zwangerschap. Thermen Sanadome in Nijmegen is rolstoeltoegankelijk en heeft een wellness voor mensen met een beperking. De gehele dag vrij gebruik van alle bad en saunafaciliteiten. Voordelen van een wellness dagje zonder badkleding zijn: Geen ongemakkelijke gevoelen, je houdt gewoon je badkleding aan; Sommige mensen vinden juist het dragen van badkleding hyginischer. Vriendelijk en dienstvaardig personeel. Aan de voorzijde van het parkeerterrein zijn mindervalide parkeerplaatsen aanwezig. Maar, we krijgen ook iets van u!

thermen nijmegen korting


Sitemap