Main Page Sitemap

Studenten ov iemand meenemen met korting


studenten ov iemand meenemen met korting

mee laten reizen met 40 korting. Maandag t/m vrijdag: niet geldig tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur. Ik wil iemand meenemen op een reis waarin het kortingtarief van 40 korting geldt. De geldigheidsduur van het studentenreisproduct is vastgelegd in de Wet studiefinanciering 2000. Zelf heb ik een Studentenov waardoor ik gratis reis. Mocht je er toch voor kiezen om het studentenreisproduct te combineren met een ander reisproduct, dan komen de extra kosten (die je hebt gemaakt doordat het studentenreisproduct niet werkte in combinatie met een ander reisproduct) niet voor vergoeding in aanmerking. Bij de kaartautomaat laadt de persoon die met u meereist vervolgens het product Samenreiskorting op zijn OV-chipkaart. 3 medereizigers (na.00 uur s ochtends en het hele weekend).

Studenten ov iemand meenemen met korting
studenten ov iemand meenemen met korting

Of moet ik hiervoor een anonieme ov chipkaart hebben om de korting daarop te zetten? Voor meer informatie kunt u op deze pagina terecht. Maar hoe doe ik dit? Aanbod afgestudeerden, ga je studeren? Doordeweeks, van maandag t/m vrijdag, kan de Samenreiskorting alleen buiten de spits gebruikt worden. En kan dat alleen doordeweeks (omdat ik dan gratis reis of kan dat ook in het weekend (als ik zelf ook met 40 korting reis?) mvg, Lisanne icon, beste antwoord door Brian NS, 15:50, hallo Lisanne, Welkom op ons forum! Ik heb een studenten week-ov. Zaterdag, zondag en feestdagen: Heel de dag geldig. Bij inchecken en uitchecken wordt nu de prijs met korting in rekening gebracht.studenten ov iemand meenemen met korting

Er kan een papierenkaartje met korting worden gekocht, of je medereizigers kunnen de samenreiskorting op hun OV-chipkaart plaatsen. Ik wil iemand meenemen op een reis waarin het kortingtarief van 40 korting geldt. Zelf heb ik een Studentenov waardoor ik gratis reis. Hiermee kan ik echter wel personen mee laten reizen met 40 korting. Meereizen met 40 korting studenten.

Invito korting, Sportiom korting beekse bergen,


Sitemap