Main Page Sitemap

Korting ns spits


korting ns spits

: Vrij reizen in spits- en daluren. Klik hier voor de adressen. Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan. Als men automatisch opwaarderen heeft ingesteld, dan bestaat de kans dat er op dit moment wordt opgewaardeerd.

NS kortingscode: 40 korting in januari 2019 - /
Dal Voordeel Abonnementen
Dal Voordeel: jaar treinen met 40 korting buiten de spits
NS korting acties

Een Railrunner voor een alleenreizend kind is verkrijgbaar in kortingscode shop4nl.com de automaat als eenmalige chipkaart van 2,50 of te laden op de OV-chipkaart van het kind. 21 Nog voordeliger is het abonnement Kids Vrij, men betaalt alleen voor de OV-chipkaart (op naam van het kind) en er moet een volwassene meereizen. In de meeste gevallen kan saldo na 14 dagen na de reis worden teruggevraagd. Tussendoor uit- en inchecken om verder te reizen met daltarief heeft dus geen zin - tenzij de onderbreking meer dan 35 minuten duurt. Met het abonnement Weekend Vrij reist men gratis vanaf vrijdag.30, maar als men iets eerder, bijvoorbeeld.15, heeft ingecheckt, moet men voor de hele reis het volle tarief betalen. Men kan echter ook omreizen via Winterswijk en dan betaalt men voor de omweg met Arriva. Dal Voordeel: 40 korting in de daluren. Op deze kaartjes staat dat er in- en uitgecheckt moet worden, maar vaak werkt dat niet. Voor dit kaartje geldt 1 euro toeslag, omdat de productiekosten van een chipkaart hoger zouden zijn dan die van een papieren kaartje. Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden.

Om ervaring op te doen ging. Is er een verstoring tussen Utrecht en Amersfoort, dan kan men omreizen via Hilversum. Dat geldt (in tegenstelling tot het tarief dat de reiziger betaalt) ook als tussentijds de spits is begonnen.

Banggood com kortingscode
Zalando lounge kortingscode maart 2019


Sitemap