Main Page Sitemap

Korting daluren trein


korting daluren trein

volle prijs moest betalen. U kunt dan met Dal Voordeel met korting reizen voor de ochtendspits en met uw Voordeelurenabonnement met korting in de middagspits. Omdat NS ernaar streeft dat kortingsproducten buiten de spits geldig zijn, zijn de uren waarin Samenreiskorting geldig is gewijzigd naar. Checkt u in de daluren in en in de spits uit? Hallo, Sinds kort is het natuurlijk voor iedereen verplicht om met de OV-chipkaart te reizen. Een trein later is nu de meest logische oplossing omdat het bijna 10,- voor de hele reis scheelt, maar omdat ze dan pas op z'n vroegst om 21:53 of 22:23 aankomt (zonder vertraging die regelmatig voorkomt op dit traject vinden we dat geen blijvende oplossing. Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. Voordeel voor 60-plussers Bent u 60 jaar of ouder? U betaalt de abonnementskosten voor het eerste jaar aan het einde van uw bestelling. . Rara, wie kan mij dit uitleggen/verklaren? Buiten de spits van maandag t/m vrijdag tussen.00.00 en tussen.30.30 uur.

Korting voor Aquadome Scheldoradokorting daluren trein

Nu staat er op de site, dat je ook met de kaart: 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren, wat is het verschil tussen daluren en voordeeluren? Exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders. Nu, met de OV-chipkaart is dat dus niet mogelijk meer. Hallo, ik heb een vraag over mijn ici paris 5 euro verjaardag Voordeelurenabonnement. Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. Wanneer u binnen de daluren incheckt kunt u gebruik maken van daluren korting of acties die enkel in de daluren geldig zijn. NS Klantenservice is dag en nacht bereikbaar. Gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen.

Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis.
Met de NS Dal Dagkaart reist u een hele dag onbeperkt met de trein in de daluren of in het weekend met als uiterste reisdatum.
Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist.

Serieastore kortingscode, Efteling korting oktober, Alamo kortingscode, Nuon korting uitjes,


Sitemap