Main Page Sitemap

Walibi holland korting


walibi holland korting

hele lange optakeling. Niet voor watjes dus. Hierdoor is Walibi Holland een bijzonder pretpark voor jong en oud. Koop nu je Walibi Holland tickets in onze ticketshop! Je wordt als het ware afgeschoten vanuit een donkere tunnel, waardoor je achtbaanritje letterlijk een vliegende start beleeft. Xpress, de Xpress, ook wel bekend als Superman: the ride, is een stalen achtbaan. Walibi Holland in Biddinghuizen is een van de populairste pretparken van ons land. Geldig t/m februari 2019 Tot 50 10 extra korting op een hotelboeking in de supersale met deze Expedia kortingscode Pak deze codejivh Deze kortingscode is geldig bij een minimale boekingswaarde van 10 (exclusief belastingen, toeslagen en extra kosten).

Dan maak er pas een echte vakantie van! Pak deze codeq1j2, deze Walibi kortingscode loopt via Groupon en is geldig voor nieuwe leden. Actuele kortingsacties zijn voor je geselecteerd.

Bijzonder is de keiharde lancering. U geniet hier van unieke architectuur, u kunt een bezoek brengen aan Nieuw Land Erfgoedmuseum en u kunt goed shoppen in Bataviastad. Dan zijn de Walibi Fright Nights een aanrader. Pak deze korting, geldig t/m juni 2019, parkeer je auto het hele seizoen voor maar 17 bij Walibi. Pak deze code4o1q, geldig t/m juli 2018, walibi kortingscode: ontvang direct 20 korting op een overnachting entreekaartje. Deze achtbaan heeft diverse prijzen gewonnen en is officieel de allerhoogste achtbaan van de Benelux. Walibi Express, pak vanaf station Harderwijk buslijn 247, ook wel bekend als de Walibi Express, en word voor de ingang van het park afgezet.

Walibi kortingscode: 30 13 korting in januari 2019 Walibi, holland kortingscode - 20 korting in december 2018 Met korting naar, walibi, holland

20 procent korting intratuin
Dagje uit korting burgers zoo


Sitemap