Main Page Sitemap

Korting met ov kaart meereizen


korting met ov kaart meereizen

informatie over samenreiskorting. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Sind is de geldigheid gelijk aan. Nederland tijdens de daluren met korting mag reizen als hij samenreist met iemand die reist op een van de volgende abonnementen: Altijd Voordeel, Altijd Vrij, Dal, Dal Voordeel, Grensabonnement, Jaartrajectabonnement, Maandtrajectabonnement, OV-Jaarabonnement (hoofd- of bijabonnement OV Vrij, Studentenreisproduct, Traject Vrij, Trein Vrij, Voordeelurenabonnement, Weekend Vrij. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend.

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatie Hoe kan iemand met korting met mij meereizen? Studenten ov en meereizen, nS Community

Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Dan kunt uĀ Samenreistickets kopen.

35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Onafhankelijkheid van korting voor t-mobile samen - groepskorting de een en Samenreiskorting voor de ander bewerken, de Samenreiskorting is onafhankelijk van de vraag of de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting zelf met korting reist of vrij reist. Zo reizen ze automatisch met 40 korting. Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Handig om te weten. Men kan het ook eerder bij de NS-kaartautomaat stopzetten.

korting met ov kaart meereizen


Sitemap