Main Page Sitemap

Center parcs zandvoort zwembad prijs


center parcs zandvoort zwembad prijs

in Center Parcs op een rij gezet. Nieuwe activiteiten, nieuwe cottages en zelfs nieuwe parken. Uitgeruste keuken met nescafÉ Dolce Gusto. Hoewel uit eten met kinderen niet altijd even makkelijk is, zijn de kindvriendelijke restaurants in de Market Dome wel wat gewend.

Vanaf 13 jaar 3,00 3 t/m 12 jaar 6,50 0 t/m 2 jaar gratis, ontvang onze aanbiedingen en laatste nieuwtjes. Hieronder kunt u een overzicht terugvinden wanneer u de High season prijs (hoog tarief) en wanneer u de Low season prijs (laag tarief) betaald voor een dagje uit in onze Aqua Mundo.

Aqua Mundo avondkaart vanaf 17:00 uur. Wij hebben wat tips verzameld om het etentje relaxt te laten verlopen. Ouders en/of begeleiders moeten ervoor zorgen dat kinderen die jupiler kortingsbonnen niet kunnen zwemmen zwembandjes en/of een zwemvestje dragen in de Aqua Mundo. Zoals de spectaculaire minigolfbaan! Alle cottages zijn compleet vernieuwd, de Market Dome is opnieuw aangekleed, de Aqua Mundo is uitgebreid, er zijn nieuwe Lodgetenten en Nieuwe generatie Kindercottages. Meer info Uit eten met kinderen Een hapje eten met de kids. De winnaar: de Aqua Mundo van De Eemhof! Het Noordzeestrand is perfect voor strandzeilen en kitesurfen.


Sitemap