Main Page Sitemap

Korting thermen bussloo


korting thermen bussloo

betreden. Zwem een rondje langs het rondel of breng een bezoek aan het Hammam bad. In het midden van het saunaplein bevindt zich een grote sterrenhemel met een Rondel. U kunt hierbij ook kiezen uit verschillende voordelige arrangementen, als bijvoorbeeld een dinerbuffet met sauna-entree.

Azi sauna kunt u optimaal tot rust komen onder het toezicht van Boeddha. Hiermee stimuleert u het transpireren van het lichaam. Algemene informatie, op zoek naar een geschikt dagje uit in Gelderland?

Dit is een vochtige en warme ruimte van 50 graden Celsius die ruikt naar Eucalyptus. Maak wat tijd voor jezelf vrij om te ontspannen en geniet van alles wat wat je ervaart op de wellness locaties. Home sauna aanbiedingen / Thermen Bussloo, entree voor 2 vanaf 1,00 (t.w.v. Thermen Bussloo heeft al cadeaubonnen vanaf slechts 10,00, maar u kunt ook een sauna-entree of sauna-arrangement cadeau doen. Een bezoek aan de infraroodcabine kan deze pijn verlichten. Wanneer u uw oren onder water houdt hoort u hier de mooiste huttenheugte zwembad prijs klanken. Reviews, op basis van 16 reviews. Thermen Bussloo, Zwaluwhoeve of, spa Zuiver Amsterdam. Dan kunt u blijven overnachten in het hotel. Maak van je wellness bezoek een weekendje weg en kom pas na én of twee overnachtingen weer helemaal uitgerust terug.

Korting thermen bussloo
korting thermen bussloo


Sitemap