Main Page Sitemap

Libelle zomerweek 2019 kortingskaartjes


libelle zomerweek 2019 kortingskaartjes

je jouw figuur het mooist uit kan laten komen. Daarom is er op de Zomerweek genoeg ruimte om lekker te gaan zitten om bij te kletsen met je beste vriendin, visdealshop korting zus, moeder, dochter of andere dames. Vergeet niet om een paar makkelijke schoenen aan te trekken, want de kans bestaat dat je aan het eind van de dag flink loopt te sjouwen met al je aankopen. Als je de poorten uitloopt is het feest nog niet voorbij: iedere bezoekster krijgt namelijk een grote Libelleshopper vol met leuke goodies en samples. Verwacht hier veel bekende gezichten, zelfs onze minister-president is al eens langs geweest! Net als de Huishoudbeurs is de Libelle Zomerweek het ultieme vriendinnenuitje! Juist ja: een kippenhok XXL. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Net zoals het tijdschrift, heeft ook de Libelle Zomerweek een serieus randje.

Libelle zomerweek 2019 kortingskaartjes
libelle zomerweek 2019 kortingskaartjes

Dierentuin kortingskaartjes, Kortingscode libelle zomerweek 2019 exposanten, Kortingscode libelle winterfair, Korting belvilla libelle,

Kletsen en genieten, wat krijg je als.000 vrouwen bij elkaar korting blijkaartje.nl verzamelt? Het thema van de 21e editie is 'het Grote Geluk'. Ieder jaar in mei organiseert damesblad Libelle een gezellige week op het Almeerderstrand. Niet de minste namen, dus dat belooft een wervelende show te worden! Dat kan bijvoorbeeld aan het water, maar ook bij een van de gezellige horecapaviljoens en gezellige zitjes. Bespaar op je entreebewijs en geniet des te meer van alle heerlijkheden die het evenement te bieden heeft. Jaarlijks weten diverse politici hun weg te vinden naar het grote podium, waar ze in gesprek gaan met jou! Dat wordt dus weer een groot feest! Workshop volgen, een tussenstop bij een leuke workshop mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je bezoekje aan de Libelle zomerweek.

Libelle zomerweek 2019 tickets korting
Kortingsbonnen libelle zomerweek
Kortingskaartjes libelle zomerweek 2019
Korting libelle lekker


Sitemap