Main Page Sitemap

Korting skihalle neuss


korting skihalle neuss

met verblijf in de periode 7 november 2018 tot en met De Actie start iedere zaterdagochtend.00 uur. Indien de (gewenste) time TO smile accommodatie niet beschikbaar is op de gewenste periode die tevens binnen de verblijfsperiode valt, kan de kortingsbon niet worden ingewisseld of na de boekingsperiode worden ingewisseld. De Korting bedraagt 50,- op stedentrip pakketreizen naar Dublin, Rome, Wenen, Milaan, Porto, Sevilla, Valencia, Praag en New York op boekingen gemaakt in de periode van 3 november 2018 tot en met 3 december 2018. TUI behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, alsmede het terughalen dan wel weigeren van de kortingsbon zonder dat TUI daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens.korting skihalle neuss

Gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om je een optimale gebruikerservaring te bieden.
Voor skiliefhebbers is een verblijf in Van Der Valk alpincenter Hamburg-Wittenburg n groot feest.
Dit spectaculaire wintersportcomplex brengt de Alpen in het Noorden van Duitsland!

Mtk fashion korting
Perfumetrader kortingscode

De winnaar stemt er mee in dat fotos en video van een mogelijke prijsuitreiking door douwe egberts aanbieding TUI kan worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Aanvullende voorwaarden: naast de voorwaarden die staan vermeld onder het kopje algemene voorwaarden zijn de volgende aanvullende voorwaarden van toepassing op de onderdelen omruilgarantie, laagsteprijsgarantie, we-lossen-het-op-garantie, niet-goed-geld-terug-garantie. Voorwaarden TUI Vroegboekgarantie, deelname aan het TUI Vroegboekgarantie staat open voor consumenten vanaf 18 jaar, die in het bezit zijn van een geldig reisdocument (hierna te noemen 'Deelnemer. De Winnaar is verantwoordelijk voor de vereiste en geldige reisdocumenten (paspoort of identiteitskaart en eventueel visum) en eventuele (reis- en annulerings)verzekeringen; kosten daarvan komen voor zijn/haar eigen rekening en zijn niet inbegrepen bij de Prijs. De definities en omschrijvingen van de vakantiesoorten zijn te vinden via de website /campagne-voorwaarden/. Overig TUI kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor welke schade, kosten of lasten dan ook, (technische) gebreken dan wel problemen voortvloeiende uit onder meer deelname aan de Actie, de Racesimulator, toekenning van de prijzen, de ontvangst van de Prijs of de gebruikmaking daarvan, eventuele technische. Actievoorwaarden Vakantiebeurs EUR 50,- Beurskorting Vakantiebeurs 2019' e Actie Beurskorting (hierna verder te noemen de Actie) van TUI Kras is geldig voor de door TUI Kras georganiseerde pakketreizen voor Zonvakanties, Verre reizen, Cruises, Rondreizen, Stedentrips en Autovakanties. Indien de vakantie (bij besteding van de gewonnen reischeque) ten tijde van de reservering een hogere waarde vertegenwoordigt dan de gewonnen reischeque (inclusief boekingskosten, luchthavenbelasting, bagagekosten en bijdrage Calamiteitenfonds dient het verschil te worden bijbetaald door de (ouders/verzorgers van de) prijswinnaar. T activiteit e Actie 20 korting op een bluef! Actie en actiemechanisme Deelnemers maken alleen kans op de Prijs wanneer een volledig ingevuld gegevenslabel is ingeleverd bij én van de evenementen van We Are Cycling of de BikeMotion beurs in de actieperiode waar TUI sponsor van. De klant kan middels een reply mail aangeven of hij/zij én gratis 2e entreebewijs wil ontvangen voor een deelnemend bedrijf als omschreven deze Actievoorwaarden. Klanten dienen de tickets uit te printen en deze te tonen bij de entree van Slagharen.

De TUI Garanties gelden niet op stedenreizen in combinatie met een KLM Werelddeal vliegticket. Over de uitslag en toekenning van de prijs alsmede het inwisselen van de voucher kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar De bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden op 1 november 2018 op het event Today Beyond event in de Grolsch Veste te Enschede. De deelnemer dient duidelijk herkenbaar te zijn op de foto. De persoon moet duidelijk herkenbaar zijn, alsook de opschriften op het ticket dienen duidelijk leesbaar te zijn. De korting is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen. Wanneer de klant de hyperlink aanklikt, wordt hij/zij doorgeleid naar de Website. Het vluchtnummer en het zitcomfort dienen ongewijzigd te blijven.


Sitemap