Main Page Sitemap

Samen reizen 40 korting ns


samen reizen 40 korting ns

met meerde mensen op reizen en hoe gaat dat in zijn werk? Vraag 2 Als je een vrije reis op je chipkaart wil zetten hoe kies je dan voor het kaartje dat een jaar lang geldig is, als je er nog maar 1 hebt gereisd? Als ik mijn persoonlijke chipkaart gebruik weet ie niet dat ik ook een voordeelurenkaart heb? Want nu kan het niet omdat de kaart waarschynelijk is opgeheven door bewindvoering. Richter, 12:18 #88 Op onze OV-chipkaart worden nu de 7 vrije reisdagen gezet. Van den Berg, 09:36 #97 Krijg ik met het nieuwe pasje nog bericht van in welke periode ik een vrij reizen dag mag opnemen? Hoe kan iemand meereizen op mijn voordeeluren kaart als ik perchip kaart reis en zonder treinkaartje? Combé Eenhoorn, 14:35 #53 In dit bericht staat dat het voordeelurenabonnement voor 55 kan worden verlengd. Priyanka, 18:35 #23 Ik woon en studeer in Brussel en kom ieder weekend terug naar NL om mn ouders te zien. Reactie infoteur, Voorlopig kan de medereiziger meereizen door voor dezelfde reis een papieren treinkaartje aan te schaffen met 40 korting.

Kersting, 11:47 #106 Ik heb een voordeelurenkaart en ik ben sinds kort 65 jaar. Je krijgt dan geld terug over de maanden van het jaar dat je geen abonnement meer hebt. Angeline, 22:52 #70 Hoe kan ik via internet een voordeelurenkaart aanschaffen van NS?

NS Reisplanner of de, nS app. Hoe gaat dat nu alleen de OV kaart nog bestaat en er geen losse kaartjes meer te koop zijn? Mag ik dat kaartje gewoon gebruiken zoals ik gewend ben met alle vorige kaartjes?

Hoekom iik daar aan en wat kost dat. Leijtens, 15:41 #89 Hallo hoe kan ik mijn voordelenkaart weer activeren of verlengen dat ik weer voor 40 kan reizen. Nel Snoep, 12:05 #96 Mag ik in de herfstvakantie voor.00 uur reizen? Suzan Brouwer, 12:34 #50 Bij deze heb ik 3 vragen over mijn voordeelurenabonnement. Vraag wat moet ik hiermee doen? De QR-code die vermeld staat op de e-ticket kun je gebruiken om eventueel gesloten poortjes te openen om zo toegang te krijgen tot het station. Vriendelijke groet, Piet Noordhuizen.


Sitemap