Main Page Sitemap

Praxis korting plinten


praxis korting plinten

vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. De plinten hebben een lengte van 240cm en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dessins.

Er kunnen niet meerdere (keuze)kortingsbonnen gebruikt worden op hetzelfde artikel, er kan maximaal én bon per artikel gebruikt worden. Bovenstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op onze keuzekortingsbon, welkomstkorting en verhuisactie. Plakplinten bevestig je snel en gemakkelijk met de zelfklevende strook. Schuur de grondverf lichtjes op voor een nog betere hechting en werk de plint af volgens jouw eigen smaak. Muurplinten bevestig je met plintpluggen en werk je af met speciale binnen- of buitenhoeken. Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten.

De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app. Er kan én dezelfde (keuze)kortingsbon per klant per transactie gebruikt worden. Met deze MDF decoratieve plint van CanDo heb je altijd een bijpassende plint bij je vloer. Wil je je kabels van je telefoon en televisie mooi wegwerken, kies dan voor overzetplinten. Het gebruikte MDF is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Plinten aanbieding: bekijk het assortiment Praxispraxis korting plinten

Az bbq kortingscode
Auto kopen korting vragen
40 procent korting mascara ici paris


Sitemap