Main Page Sitemap

Ov chipkaart met korting kopen


ov chipkaart met korting kopen

reizigers betalen met Sentire de reguliere reiskosten (op saldo) maar betalen een verlaagd instaptarief van 1,20 (het reguliere instaptarief is 4,00). Toon van Genugten, zeer klantvriendelijk en warm bedrijf. We hebben allen ontzettend genoten. Automatisch opwaarderen niet mogelijk. N.N., de details zijn geweldig en de subtiele grappen ook. Als je een treinkaartje op het station koopt, dan lijkt dit erg op het ouderwetse papieren treinkaartje. Er kan echter maar én persoon tegelijk mee reizen. Er zitten leuke en grappige scenes in verwerkt. NS is in 2016 een proef gestart waarbij het e-ticket voltarief niet meer hoeft uitgeprint te worden, maar alleen in de NS Reisplanner Extra app getoond hoeft te worden.

Miniworld Rotterdam was echt leuk! Niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Je kunt de landelijke reisproducten Altijd Korting, Netabonnement, Sentire en OV Voordeel bij je vervoerder kopen.

Patricia - Mijn dochter vond het geweldig. (forum) Jullie wereld was erg indrukwekkend! Patricia - Super leuke middag gehad! Zeker voor herhaling vatbaar. Je bespaart dan én euro en riskeert geen boete indien je niet incheckt.

ov chipkaart met korting kopen

Walibi belgium kortingsbon
Intertoys 15 korting
Loogman kortingsbon


Sitemap