Main Page Sitemap

Bus reizen met korting


bus reizen met korting

korting 1 maand, altijd Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland. Welke centrumzone moet ik kiezen? Voor wie is het? Wil je weten hoe je een centrumzone bepaalt?

OV-chipkaart - Landelijke reisproductenbus reizen met korting

Ook geldig bij andere vervoerders, je reist vrijwel dagelijks, of je reist lange afstanden. Zoomniveau) op in een cookie. Het voordeel van een abonnement, abonnementen met Arriva in de naam zijn alleen bij Arriva én in de vermelde regio te gebruiken. De prijs is afhankelijk van het aantal sterren en het gebied waar je in reist. Het product is een maandabonnement dat als supplement van een geldig Altijd Voordeel-abonnement op een persoonlijke OV-chipkaart geladen moet worden. Ga naar de content, als je regelmatig met Arriva reist kan een abonnement voordeliger zijn dan reizen op saldo. Dit product is 1 jaar geldig.bus reizen met korting

Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die. Zoek je een reisproduct voor op de OV-chipkaart? Een busabonnement, kortingsproduct of ritkaart? Kies je product door te zoeken op provincie of productsoort. Het Altijd, korting abonnement is geldig op alle bussen, trams en metro s in, nederland.

Lux musthaves kortingscode, Railz miniworld rotterdam korting, Warentuin kortingscode, Yourunderwearstore korting,


Sitemap