Main Page Sitemap

Phantasialand korting blokker


phantasialand korting blokker

familie een fantastische rit zowel voor- als achteruit! Tickets voor Phantasialand Online bestellen, binnenkort naar dit pretpark in Duitsland? Alleen in Phantasialand beleef je achtbaanplezier zelfs als de temperatuur onder de nul graden uitkomt en stap je gewoon in een winterse wildwaterbaan. Raik is de snelste familie-boomerang ter wereld. Op drie waterattracties na, zijn namelijk alle attracties gedurende de winter gewoon geopend.

Phantasialand kortingscode: 10 korting in februari 2019
Toegangskaart voor 27,70.p.v

Like2cook kortingscode, 10 euro korting ticketveiling, Korting tuinset,

Dan reist u eerst per. Aangekomen op het station van Bruhl staat er shuttle bussen klaar om u voor slechts 1,50 heen- en weer te brengen voor dit geweldige dagje uit! Als je via deze ps4 games korting aanbieding tickets voor Phantasialand bestelt, krijg je een flinke korting. Naast actie en avontuur in de attracties komt de maag ook niets te kort in Phantasialand. Bestel Tickets, met een reistijd van 03:10 uur vertrekken er 7 treinen per dag richting Phantasialand! De trein is ideaal, aangezien u na deze spannende en intensieve dag even toe bent aan ontspanning. Via de bovenstaande knop kunt u treintickets zoeken en hoeft u enkel het entreebewijs te bestellen voor een geweldig treinuitje! Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Ontdek de vele verschillende attracties en shows voor groot en klein, jong en oud. Het park beschikt over attracties voor jong en oud en zorgt voor een dag vol spanning en avontuur. Heel Marktplaats, loading, advertenties gerelateerd aan phantasialand.

Kinderen t/m 14 jaar reizen gratis op het Duitse deel van de reis. Meer informatie vind je hier. Wilt u met de trein naar Phantasialand in Keulen? Er zijn vier achtbanen, drie waterattracties en vier darkrides. Kenmerken van Phantasialand, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Senioren, Groep kinderen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Met de hond, Attractieparken. U bespaart op reiskosten als benzine en parkeerkosten en kunt genieten van de omgeving, terwijl u naar dit geweldige pretpark in Duitsland reist. Bij het vallen van de avond mis dan vooral Tiempo de Fuego in themawereld Mexico niet!


Sitemap