Main Page Sitemap

Oudheidkundig museum leiden korting


oudheidkundig museum leiden korting

is niet beoordeeld. Ieder jaar zijn er verschillende tijdelijke tentoonstellingen. Het museum heeft de grootste collectie Egyptische antiquiteiten van Nederland en kan zich gemakkelijk meten met de top-10 musea van de wereld als het om het Oude Egypte gaat. Op Elephantine leefde, een eiland in de Nijl.

Tot 5 jaar gratis. De kortingspas van, leiden en omstreken Altijd tot wel 50 korting bij 150 bedrijven Al 4215 van. Verder biedt het museum het enige totaal overzicht over de vroege.

Praxis kortingskaart hema
Groupon.nl kortingcode
Groupon kortingsbonnen
Ps store kortingscode juni 2019

Speurtochten met Dummie de Mummie, speciale audiotours met Ewout Genemans en meerdere keren per jaar tentoonstellingen voor jd kortingscode online kinderen! Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Vind deze en andere kortingen voor Rijksmuseum van Oudheden hier en profiteer gelijk van je voordeel. Rijksmuseum van Oudheden 50 korting op entree *Niet geldig.c.m. Ook voor kinderen is heel veel te doen in het museum. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Rijksmuseum van Oudheden. Via deze unieke link profiteert u van een pas voor slechts 17,50 en krijgt u direct korting op bijna alle musea in Nederland. Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Verlopen kortingen voor Rijksmuseum van Oudheden. Verder hebben wij op dit moment twee gloednieuwe tentoonstellingen lopen, Casa Romana en ons kinderatelier Studio RMO. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Rijksmuseum van Oudheden of ander dagje uit.

15 korting bij bart smit
Sauna peize kortingsbon
Fashionthings kortingscode
Zalando lounge nieuwsbrief korting


Sitemap