Main Page Sitemap

Hoe koop ik een treinkaartje met 40 korting


hoe koop ik een treinkaartje met 40 korting

beiden onbekend. Wie zelden of nooit met de trein reist, kan nog steeds een los kaartje uit de kaartjesautomaat halen. Je kunt ook kiezen voor een persoonlijke ov-chipkaart. Vandaag ging ik met mijn dochter een open dag in Den Bosch bezoeken. Als je op een treinstation komt waar de ov-chipkaartpoortjes gesloten zijn, dan kun je met de QR-code op je e-ticket het poortje openen. Reizigers die met de trein willen reizen, moeten dan gebruikmaken van een ov-chipkaart.

Wat verandert er precies? Lees alles over buitenlandse treintickets, of bezoek meteen de website van NS International. Kan ik nog een los kaartje met 40 procent korting kopen? Alleen nog RailRunner dagkaartjes voor 2,50 (kids 4-11 jaar). Daarvoor is een handeling bij de kaartjesautomaat nodig. Buitenlandse treintickets Als je met de trein naar het buitenland gaat, is het over het algemeen het handigste om online je tickets te bestellen.

Kortingscode moco museum, Netflix 12 maanden korting, Ziengs kortingscode december 2019,

Medereizigers laden samenreiskorting op HUN eigen (mag anonieme kaart zijn) ov-chipkaart en mogen vervolgens met je mee (onder bepaalde voorwaarden, dus niet inchechen in de spits) als je zelf ook met korting reist. Een persoonlijke ov-chipkaart is online aan te vragen. Zie voor meer informatie de website van NS over het activeren van je ov-chipkaart. Wil je met de trein naar het buitenland? Aangezien we de trein moesten halen, heb ik de volle pond voor mijn dochter moeten betalen (19,-). Als je binnen een uur weer uitcheckt wordt er geen saldo afgeschreven.

hoe koop ik een treinkaartje met 40 korting

Kortingscode new york pizza 5 euro, Karwei korting laminaat, Korting office 365 home product key, Coolblue kortingscode augustus 2019,


Sitemap