Main Page Sitemap

Bonte wever zwembad korting


bonte wever zwembad korting

fitnessruimte met groepslessen, schoonheidssalon, bowling, hotel en eetgelegenheid. De bonte, wever met 27 korting, beleef een spetterende dag vol waterpret voor het hele gezin bij. U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). Een compleet dagje uit inclusief een hapje en een drankje! Restaurants, bereikbaarheid 1 t/m 3 februari, zwemparadijs. Er zijn diverse arrangementen te boeken met flinke korting en altijd met ontbijt inbegrepen.

Bonte wever zwembad tarieven De Bonte Wever aanbiedingen en kortingen - korting Dagje Uit

Wehkamp korting oktober 2019, Kortingsbon inleveren kingsbury, Bosrijk korting abonnement,

Fitness, event- en congrescentrum 2019, events Concerten, informatie, certificaten. Een compleet overzicht kunt u hier bekijken. Breng een bezoek aan de nieuwe sauna- en rustruimte (gekleed) die volledig in het teken staat van ontspanning. Bied nu mee via de veiling en ga met korting naar De Bonte Wever. Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Wil je een leuk kinderfeestje organiseren? Bonte, wever in Assen, Drenthe. Van oktober tot april zijn alle buitenbaden vanaf.00 uur gesloten. Bonte, wever of ander dagje uit.

Wil je echter niet de volle mep betalen en goedkoper een kinderfeestje organiseren? Bestel nu uw toegangstickets met 27 korting! Vind deze en andere kortingen voor.


Sitemap