Main Page Sitemap

Korting on your feet ing


korting on your feet ing

I Never Got to Tell You. Deze nummers zijn ook in de musical verwerkt. Gonzalez, Nina Lafarga, Omar Lopez-Cepero, Marielys Molina, Doreen Montalvo, Genny Lis Padilla, Liz Ramos, Eliseo Roman, Luis Salgado, Jennifer Sanchez, Marco Santana, Brett Sturgus, Eric Ulloa, Tanairi Sade Vazquez, Lee Zarrett Genomineerd The Verdict: Read Reviews for Gloria Estefan's On Your Feet! Is een jukeboxmusical (een musical die gebruik maakt van al bestaande populaire nummers) en is gebaseerd op het leven en het werk van het echtpaar. De swingende voorstelling gaat over het leven van de zangeres Gloria Estefan, haar man Emilio en natuurlijk de legendarische muziek die ze samen maakten.korting on your feet ing

Schrijf je in voor het Eventim Ticketalarm en weet als eerste wanneer tickets voor. Get ready to party, want straks is het feest voorbij in het Beatrix Theater Utrecht! Boek nu tickets voor. En betaal slechts 29,- per kaart, ongeacht.

Nike kortingscode nieuwsbrief, Korting spido en euromast,

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief 6,85 servicekosten per ticket en exclusief 1,80 transactiekosten per boeking Prijzen zijn afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling Geldig op alle voorstellingen t/m maart 2018 Geldig voor rang 1, 2 en 3 Maximaal. Beat en 1-2-3 tot, conga en, rhythm is gonna get you : je hoort ze allemaal voorbij komen. Boek nu je kaarten en feest mee! Geraadpleegd op Gans, Andrew, Theatre World Awards Announce 2016 Winners. Ga los op alle wereldhits van Emilio en Gloria Estefan zoals, Conga,. Beatrix Theater in Utrecht. Niet alleen het succes van de zangeres zien. De première van deze versie vond plaats in november 2017 in Miami. In de voorstelling kruipt Vajèn van den Bosch in de huid van Gloria en worden er allerlei bijzondere aspecten uit het leven van Gloria Estefan in beeld gebracht.


Sitemap