Main Page Sitemap

Kortingscode tina abonnement


kortingscode tina abonnement

op dat moment geen keuze kunt maken, heb je een half jaar de tijd om een ander welkomstgeschenk uit te esprit korting nieuwsbrief kiezen. Welkomstgeschenken en producten worden niet geleverd op napo adressen en op bezorgadressen buiten Nederland. De eerste betaling betreft de termijn en het bedrag zoals in de aanbieding op de shop vermeld staat. Aflopende abonnementen, deze abonnementen stoppen automatisch na de vooraf afgesproken periode en hoef je niet zelf op te zeggen. Alle op de shop genoemde prijzen zijn inclusief alle belastingen. Welkomstgeschenk, wanneer het welkomstgeschenk van je keuze niet meer leverbaar is, zullen wij je daar zo spoedig mogelijk schriftelijk van op de hoogte stellen. Eén telefoontje met onze klantenservice is voldoende om dit te regelen.kortingscode tina abonnement

altijd wat leuks. De kortingscode is alleen geldig bij een minimale besteding van 15 euro en is niet geldig op maandbetalingen, losse titels of acties. Met een Donald Duck abonnement haalt u het vrolijkste weekblad van Nederland in huis! Het magazine staat boordevol grappige en spannende verhalen over Oom Donald, Oom Dagobert, Katrien, Mickey Mouse en Goofy. Zoom in to see updated info.

Betaling geschiedt per automatische incasso, de abonnementsprijzen met ingang van de tweede betaaltermijn zijn als volgt: Print, betalingsperiode, prijs autom. Over de leverdatum van het eerste nummer ontvangt u van ons bericht. Opzeggen: Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beindigd, waarbij de abonnee uiterlijk een maand voor het verschijnen van het eerste nummer van de nieuwe abonnementstermijn Sanoma over deze opzegging moet berichten. Voor bezorgadressen buiten Nederland ontvang je geen korting of welkomstgeschenk en tevens gelden er afwijkende prijzen. Heb je deze niet ontvangen, kijk dan eerst in de spam-map van uw mailbox, staat hier ook geen e-mail van ons in, raadpleeg dan onze klantenservice. Je betaalt door middel van een eenmalige automatische incasso. Je ontvangt alleen de edities die verschijnen na de dag dat je koppelt. Wanneer je het bestelde product niet wilt houden dan dien je binnen 14 werkdagen contact op te nemen met onze klantenservice. Abonnementen tot wederopzegging, deze abonnementen worden automatisch verlengd totdat je deze zelf opzegt.


Sitemap