Main Page Sitemap

Dal korting arriva


dal korting arriva

Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag. Je reist meer dan 3 keer per efteling kortingskaarten ah maand. Je reist vrijwel dagelijks, of je reist lange afstanden, je reist onbeperkt op Arriva buslijn 10 in stadsregio Maastricht. Ga naar de content, als je regelmatig met Arriva reist kan een abonnement voordeliger zijn dan reizen op saldo. Het voordeel van een abonnement, abonnementen met Arriva in de naam zijn alleen bij Arriva én in de vermelde regio te gebruiken. Je reist regelmatig, onbeperkt op een vast treintraject met Arriva * Reis je op jouw traject ook met NS? Of u nu vaak door de week reist of liever in het weekend, er is altijd een abonnement dat bij u past.

Het goedkoopste treinticket van Sittard naar Schiphol Airport is 26,50 (enkele reis, zonder kortingskaart). Arriva Personenvervoer Nederland (kortweg: Arriva) is een Nederlandse vervoersmaatschappij, met haar hoofdvestiging in Heerenveen. Zij is een dochteronderneming van Arriva plc die voor 100 eigendom is van Deutsche Bahn. Tariefinformatie : Reizen op saldo. In de concessie Achterhoek-Rivierenland is de ov-chipkaart op alle reguliere lijnen geldig.

Ti sento korting
Loungeset kortingscode
Philips korting tv

Het abonnement Arriva Vrij Reizen was exclusief ontwikkeld voor reizigers van 65 jaar en ouder. NS Dal voordeel abonnement. Waarschijnlijk is er een goedkoper alternatief. Van Naar Vervoerder Prijs Sittard Roermond arriva 5,91 Roermond Schiphol Airport NS 21,00 Totaal aantal tariefeenheden voor deze reis: 202. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Sittard en Schiphol Airport. In een eigen gekozen gebied, sterabonnement op zichtkaart voor reizigers met functiebeperking. Altijd 40 korting tijdens de daluren en in het weekend: 50 per jaar. Elk abonnement sluit aan op type reisgedrag.

dal korting arriva


Sitemap