Main Page Sitemap

Korting historic grand prix zandvoort 2019


korting historic grand prix zandvoort 2019

on your feet kortingscode GP Cars van vr 1961 zijn ook Formule 2- en Indy-racers van de partij. Ook de Historic Formula 2 wordt verreden. Veel van deze auto's, zoals de Jaguar E-Type en Austin Healey, komen uit Groot-Brittanni. De tickets voor de Historic Grand Prix zijn het goedkoper in de online voorverkoop.

Nog even nagenieten en dan: tot volgend jaar!
Historic Grand Prix
Historic Grand Prix Zandvoort 2019 Zandvoort, North Holland
Historische Grand Prix Zandvoort op van 6 tot en met 8 september 2019

Het is de organisatie van de Historic Grand Prix Zandvoort weer gelukt om een even bijzonder als afwisselend programma samen te stellen. Formule 1, Le Mans-legenden, ruim 80 jaar autosportgeschiedenis in actie: het is er allemaal. Nederlandse coureurs, zoals Jan Lammers en Hans Hugenholtz, gaan de strijd aan met buitenlandse vedettes in een van de onderstaande raceklassen. Vrijdag 358, amsterdam Open Air 2019, zaterdag zondag. Porsche pakt uit met onder meer de Le Mans-klassiekers Porsche 936 en 917K, BMW doet daar niet voor onder met onder meer de WK-winnende Brabham-BMW BT52 Formule 1 van Nelson Piquet uit 1983. The force komt met circa acht Formule 1-autos uit de jaren 80 tot en met 2002, inclusief een ex-Michael Schumacher Benetton-Ford.

Historic Grand Prix Zandvoort app! Meer informatie over het evenement is te vinden. Zorg dat u zaterdagavond in het centrum van Zandvoort bent voor de rijdersparade!


Sitemap