Main Page Sitemap

Tennisdirect kortingscode tennis vlaanderen


tennisdirect kortingscode tennis vlaanderen

kleding met de code; M10. Guido Koekkelkoren, directeur van TennisDirect is blij met de nieuwe samenwerking: De samenwerking tussen TennisDirect en de knltb biedt voordelen voor beide partijen, maar vooral voor alle tennissers in Nederland. Er worden kwalitatieve producten aangeboden en de consument wordt voorzien van professioneel advies. Verlopen -20 Korting 20 korting Mizuno kleding, gebruik de code; M20 en ontvang 20 korting Mizuno kleding.

Official Supplier, tennis, vlaanderen - tennisdirect.betennisdirect kortingscode tennis vlaanderen

Met een kortingscode kun je flink wat geld besparen, maar er daarom snel gebruik van! Verlopen -10 Korting 10 korting op Hydrogen tenniskleding, gebruik de kortingscode voor 10 korting. Bestel nu je tenniskleding, -rackets of -schoenen met kortingen tot wel 70 via Tennisdirect. . Zo maakt de knltb Tenniskids voor iedereen beschikbaar. De korting kan ten gelde worden gemaakt door bij de aankoop de actiecode knltb10 in te voeren. Zo bundelen we de expertise van de knltb met de productkennis van TennisDirect. Erik Poel, algemeen directeur van de knltb, zegt over de samenwerking: Door de samenwerking met TennisDirect bieden we ons productaanbod breder aan en kunnen we tennissend Nederland beter informeren over de aanschaf van producten. Verlopen -10 Korting 10 korting op de Sergio Tacchini collectie.

Je kunt naar een fysieke shop gaan om je spullen te kopen, maar TennisDirect is ook online te vinden. De knltb heeft met TennisDirect gekozen voor een partner bij wie niet alleen tennissers, maar ook verenigingen, coaches en trainers vrijwel alle denkbare tennisproducten op een centrale plek kunnen aanschaffen. Verlopen -10 Korting 10 korting op Mizuno kleding, tennisdirect kortingscode voor 10 korting op Mizuno kleding. Met de code Sale10 ontvang je nog eens 10 extra korting, ook. Door de nieuwe samenwerking met TennisDirect zijn deze materialen via de webshop van TennisDirect voor iedereen te verkrijgen.

TennisDirect per 1/01/2017 zijn sponsorcontract verlengt en dit voor een termijn van 3 jaar. TennisDirect, een online webshop voor tennisartikelen, blijft aldus technisch sponsor én officile leverancier van terrein- en trainingsmateriaal. Tennis, vlaanderen, tennisDirect is dé online tennis webshop met het ruimste assortiment tennisschoenen, tenniskleding, tennisrackets en snaren.

Kortingscode mobiele telefoonhoesjes, Bestcases kortingscode, Kortingscode zalando forum,


Sitemap