Main Page Sitemap

Emte fijnproevers shop korting


emte fijnproevers shop korting

hebben we de afgelopen jaren voor onze Fijnproevers mooie kortingen, cadeaus, producten en leuke uitjes uitgezocht. Je kunt nog FijnproeversPunten sparen tot sluiting van je winkel of uiterlijk tot en met zondag 3, wat gebeurt er met de FijnproeversPunten die nog op mijn pas staan? Wissel je FijnproeversPunten in, het leuke van Fijnproevers is dat je helemaal zelf bepaalt wat je met je Punten doet! Dan ontvang je een waardebon van Coop of Jumbo ter waarde van het aantal FijnproeversPunten. Neem dan contact op met onze klantenservice. Je ontvangt al korting tegen inwisseling vanaf 10 FijnproeversPunten. Met het einde van EMTÉ in zicht, gaan we per toppen met ons FijnproeversProgramma. Met elke gespaard Punt krijg je én cent korting.

10,- korting op je tweede pannenkoek. Als, fijnproever bepaal je zelf wat je met jePunten doet. Wissel ze in voor een leuk uitje, een mooi product. FijnproeversShop of voor korting aan de kassa. 25 korting op de huur van een trekkershut.

FijnproeversShop, in de FijnproeversShop vind je nog meer mooie mogelijkheden om je FijnproeversPunten te verzilveren. Staat je vraag er niet bij? Met zo'n coupon profiteer je van een leuke korting op een lekker avondje uit of een dagje weg. Tot sluiting van je winkel of uiterlijk tot dinsdag kun je jouw Punten inleveren steps 70 korting in de winkel of. Veelgestelde vragen 1, tot wanneer kan ik mijn FijnproeversPunten inleveren? Korting op uitjes, in de FijnproeversShop kun je je Punten inwisselen voor coupons. Hier vind je een overzicht van alle producten. Koppel dan eerst je FijnproeversPas aan je profiel. Om je Punten in te kunnen leveren, moet je FijnproeversPas bij ons geregistreerd zijn. Bovendien kun je jouw Punten inwisselen voor Fijnproeversproducten in de winkel, bijvoorbeeld voor handige Mepal bewaardozen. Home, fijnproevers, korting op cadeaus en leuke uitjes.


Sitemap